Cauti vila camasa? Pret mic si Reduceri - 1,124 produse

Cauta vila camasa in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 1,124 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru vila camasa poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru vila camasa sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Fason lejer. Incheiere cu nasturi. tesatura neteda. Maneci cu mansete incheiate. Mansete moi. Lungimea manecii. 60 cm. Latimea la subrat: 49 cm. Lungimea in fata: 68 cm. Lungimea in spate: 71 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Fason drept. Incheiere cu nasturi. Maneci cu mansete incheiate. tesatura neteda. Lungimea manecii. 59 cm. Latimea la subrat: 49 cm. Lungimea: 82 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Model cu guler. Model lejer. Linia umerilor lasata. Maneca lunga. Incheiere cu nasture.

Fabricat din LENZING ™ ECOVERO ™ material ecologic. Productia LENZING ™ ECOVERO ™ din celuloza organica si pasta de lemn foloseste cu 50% mai putina apa in comparatie cu vascoza populara. Fason drept. Maneca lunga. Incheiere cu nasture. Stofa subtire, inflexibila. Tesatura neteda. Lungimea manecii. 63 cm. Lungimea: 62 cm. Latimea la subrat: 48 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason drept. Buzunar pe piept. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Lungimea manecii. 59 cm. Lungimea: 68,5 cm. Latimea la subrat: 48 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason drept. Maneci cu mansete incheiate. Maneca lunga. Model cu guler. Tesatura neteda. Stofa subtire, inflexibila. Spatele mai lung. Lungimea manecii. 60,5 cm. Lungimea in fata: 64,5 cm. Lungimea in spate: 76 cm. Latimea la subrat: 48 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fabricat din LENZING ™ ECOVERO ™ material ecologic. Productia LENZING ™ ECOVERO ™ din celuloza organica si pasta de lemn foloseste cu 50% mai putina apa in comparatie cu vascoza populara. Fason drept. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Incheiere cu buton. Stofa subtire, inflexibila. Tesatura ornamentata. Spatele mai lung. Lungimea manecii. 62 cm. Lungimea in fata: 68 cm. Lungimea in spate: 74 cm. Latimea la subrat: 51 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fabricat din LENZING ™ ECOVERO ™ material ecologic. Productia LENZING ™ ECOVERO ™ din celuloza organica si pasta de lemn foloseste cu 50% mai putina apa in comparatie cu vascoza populara. Fason drept. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Incheiere cu buton. Stofa subtire, inflexibila. Tesatura ornamentata. Spatele mai lung. Lungimea manecii. 63 cm. Lungimea in fata: 71 cm. Lungimea in spate: 80 cm. Latimea la subrat: 54 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason drept. Linia umerilor lasata. Buzunare oblice. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. In talie este o curea. Stofa subtire, inflexibila. Tesatura ornamentata. Lungimea manecii (masurata de la guler): 71 cm. Latimea la subrat: 51 cm. Lungimea: 116 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Relaxed fit. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii (masurata de la guler): 71 cm. Lungimea in fata: 87 cm. Lungimea in spate: 97 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason lejer. Model cu guler. Maneca lunga. Linia umerilor lasata. Pliuri decorative. Maneci cu mansete incheiate. Tesatura neteda. Lungimea manecii (masurata de la guler): 76 cm. Lungimea: 100 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason lejer. Model cu guler. Linia umerilor lasata. Incheiere cu nasturi. Maneci cu mansete incheiate. Pliuri decorative. Lungimea manecii (masurata de la guler): 75 cm. Lungimea: 98 cm. Latimea la subrat: 58 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason drept. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Maneci cu mansete incheiate. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii. 64 cm. Lungimea: 61 cm. Latimea la subrat: 50 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason lejer. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Spatele mai lung. Linia umerilor lasata. Lungimea manecii (masurata de la guler): 74 cm. Lungimea in fata: 71 cm. Lungimea in spate: 74 cm. Latimea la subrat: 60 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason lejer. Maneci cu mansete incheiate. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii. 63 cm. Lungimea in fata: 83 cm. Lungimea in spate: 93 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Acest produs a fost cusut de la Tencel, adica Lyocell certificat de Lenzing. Este un material obtinut din celuloza lemnoasa din paduri in care se efectueaza o gestionare durabila a padurilor. Fason oversize. Maneci cu mansete incheiate. Linia umerilor lasata. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Lungimea manecii (masurata de la guler): 74 cm. Lungimea: 70 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Produsul este partial fabricat din LENZING ™ ECOVERO ™ un material prietenos cu mediul. Productia de LENZING ™ ECOVERO ™ din celuloza ecologica si pasta de lemn utilizeaza cu 50% mai putina apa in comparatie cu viscoza populara. Fason drept. Maneci cu mansete incheiate. Model cu guler. Stofa subtire, inflexibila. Spatele mai lung. Incheiere cu nasturi. Buzunar pe piept. Lungimea manecii. 60 cm. Lungimea in fata: 65 cm. Lungimea in spate: 70 cm. Latimea la subrat: 51 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Relaxed fit. Linia umerilor lasata. Maneci cu mansete incheiate. Buzunare oblice. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Model cu guler. Lungimea manecii (masurata de la guler): 73 cm. Lungimea: 79 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Relaxed fit. Model cu guler. Linia umerilor lasata. Maneci cu mansete incheiate. Incheiere cu nasturi. Doua buzunare laterale. Buzunar pe piept. Lungimea manecii (masurata de la guler): 75 cm. Lungimea: 78 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Acest produs este fabricat din poliester reciclat. Fason regular. Model cu guler. Model cu pufuri. Maneci cu mansete incheiate. Spatele mai lung. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Model realizat din tesatura satinata. Lungimea manecii. 61 cm. Lungimea in spate: 72 cm. Lungimea in fata: 68 cm. Latimea la subrat: 48 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason drept. Linia umerilor lasata. Model cu guler. Stofa subtire, inflexibila. Incheiere cu nasturi. Maneca trei sferturi. Lungimea: 60 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason drept. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Model cu guler. Lungimea manecii. 58 cm. Lungimea: 65 cm. Latimea la subrat: 43 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason lejer. Incheiere cu nasturi. tesatura neteda. Maneci cu mansete incheiate. Mansete moi. Lungimea manecii. 60 cm. Latimea la subrat: 49 cm. Lungimea in fata: 68 cm. Lungimea in spate: 71 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Fason lejer. Incheiere cu nasturi. tesatura neteda. Maneci cu mansete incheiate. Mansete moi. Lungimea manecii. 60 cm. Latimea la subrat: 49 cm. Lungimea in fata: 68 cm. Lungimea in spate: 71 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Model cu guler. Model lejer. Linia umerilor lasata. Maneca lunga. Incheiere cu nasture.

Fason drept. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii. 62 cm. Lungimea: 69 cm. Latimea la subrat: 43 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Fabricat din LENZING ™ ECOVERO ™ material ecologic. Productia LENZING ™ ECOVERO ™ din celuloza organica si pasta de lemn foloseste cu 50% mai putina apa in comparatie cu vascoza populara. Fason lejer. Linia umerilor lasata. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Model cu guler. Buzunar pe piept. Lungimea manecii (masurata de la guler): 73 cm. Lungimea in fata: 80 cm. Lungimea in spate: 87 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fabricat din LENZING ™ ECOVERO ™ material ecologic. Productia LENZING ™ ECOVERO ™ din celuloza organica si pasta de lemn foloseste cu 50% mai putina apa in comparatie cu vascoza populara. Fason drept. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Incheiere cu buton. Tesatura neteda. Stofa subtire, inflexibila. Tesatura ornamentata. Spatele mai lung. Lungimea manecii. 62 cm. Lungimea in fata: 67 cm. Lungimea in spate: 73 cm. Latimea la subrat: 50 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason drept. Maneca lunga. Linia umerilor lasata. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Buzunare oblice. Buzunar pe piept. Stofa subtire, inflexibila. Tesatura ornamentata. In talie este o curea. Lungimea manecii (masurata de la guler): 70 cm. Latimea la subrat: 50 cm. Lungimea: 116 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fabricat din LENZING ™ ECOVERO ™ material ecologic. Productia LENZING ™ ECOVERO ™ din celuloza organica si pasta de lemn foloseste cu 50% mai putina apa in comparatie cu vascoza populara. Fason lejer. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Spatele mai lung. Lungimea manecii. 65 cm. Lungimea in fata: 78 cm. Lungimea in spate: 86 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fabricat din LENZING ™ ECOVERO ™ material ecologic. Productia LENZING ™ ECOVERO ™ din celuloza organica si pasta de lemn foloseste cu 50% mai putina apa in comparatie cu vascoza populara. Fason lejer. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Spatele mai lung. Lungimea manecii. 66 cm. Lungimea in fata: 78 cm. Lungimea in spate: 86 cm. Latimea la subrat: 54 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Relaxed fit. Model cu guler. Maneca lunga. Linia umerilor lasata. Maneci cu mansete incheiate. Incheiere cu nasturi. Spatele mai lung. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii (masurata de la guler): 74 cm. Lungimea in fata: 69 cm. Lungimea in spate: 76 cm. Latimea la subrat: 62 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason lejer. Spatele mai lung. Incheiere cu nasturi. Model cu guler. Maneci cu mansete incheiate. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii. 62 cm. Lungimea in fata: 83 cm. Lungimea in spate: 93 cm. Latimea la subrat: 50 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason drept. Maneca lunga. Broderie decorativa. Model cu maneci decorative. Incheiere cu nasturi. Model cu un guler stand-up. Maneci cu mansete incheiate. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii. 63 cm. Lungimea: 56 cm. Latimea la subrat: 48 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Acest produs a fost cusut de la Tencel, adica Lyocell certificat de Lenzing. Este un material obtinut din celuloza lemnoasa din paduri in care se efectueaza o gestionare durabila a padurilor. Fason drept. Model cu guler. Maneca lunga. Incheiere cu nasturi. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Lungimea manecii. 54 cm. Lungimea: 67 cm. Latimea la subrat: 51 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fabricat din LENZING ™ ECOVERO ™ material ecologic. Productia LENZING ™ ECOVERO ™ din celuloza organica si pasta de lemn foloseste cu 50% mai putina apa in comparatie cu vascoza populara. Model lejer. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Maneci cu mansete incheiate. Spatele mai lung. Lungimea manecii. 67 cm. Lungimea in fata: 68 cm. Latimea la subrat: 50 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36. Lungimea in spate: 71 cm.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason regular. Maneci cu mansete incheiate. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Tesatura neteda. Spatele mai lung. Lungimea manecii. 61 cm. Lungimea in fata: 65 cm. Lungimea in spate: 80 cm. Latimea la subrat: 48 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Lyocell TENCEL este o tesatura asemanatoare matasei realizata din celuloza din lemn. Acest material este produs intr-un proces de productie durabil, fara utilizarea substantelor toxice. Relaxed fit. Maneci cu mansete incheiate. Model cu guler. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Lungimea manecii (masurata de la guler): 71 cm. Lungimea: 69 cm. Latimea la subrat: 52 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fabricat din LENZING ™ ECOVERO ™ material ecologic. Productia LENZING ™ ECOVERO ™ din celuloza organica si pasta de lemn foloseste cu 50% mai putina apa in comparatie cu vascoza populara. Fason regular. Maneci cu mansete incheiate. Model cu guler. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Spatele mai lung. Incretituri decorative. Lungimea manecii. 61 cm. Lungimea in fata: 67 cm. Lungimea in spate: 75 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Acest produs este fabricat din poliester reciclat. Fason regular. Model cu guler. Maneci cu mansete incheiate. Model cu pufuri. Incheiere cu nasturi. Spatele mai lung. Stofa subtire, inflexibila. Model realizat din tesatura satinata. Lungimea manecii. 61 cm. Lungimea in spate: 74 cm. Lungimea in fata: 68 cm. Latimea la subrat: 48 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Vezi vila camasa direct in magazinul preferat.

pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Vila camasa la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru vila camasa si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru vila camasa trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,304 rezultate disponibile la cautare pentru vila camasa. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Vila camasa poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Vila camasa la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru vila camasa?

  Atunci cand vrei sa gasesti vila camasa la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au vila camasa?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau vila camasa la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru vila camasa?

  Poti gasi vila camasa in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.