Cauti usb ventilator? Pret mic si Reduceri - 479 produse

Cauta usb ventilator in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 479 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru usb ventilator poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru usb ventilator sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Ventilator de birou Esperanza EA149G, USB, 2.5W (Verde)

Ventilator birou, pliabil, incarcare USB, baterie reincarcabila 1800mAh, alb - Produs din sectiunea Home & Deco, categoria Incalzire & Climatizare, subcategoria Ventilatoare la pretul de 89 Lei; Producator: OEM

Ventilator cu montare birou, gat reglabil, control turatie.

Caracteristici: Oriunde si Oricand - Se alimenteaza prin USB, dimensiunea si greutatea ventilatorului il face ideal pentru a putea fi transportat cu usurinta oriunde! Usor de curatat - Carcasa de plastic este foarte usor de demontat Poate fi folosit atat in interior, pe birou, cat si exterior. Specificatii: Dimensiuni:105x220x41mm Putere : 5W Sursa alimentare: USB 5V 1A sau Acumulator 18650-3.7V (nu este inclus) Moduri: 3 Viteze Greutate:190g Nota: *Acumulatorii 18650-3.7V nu sunt inclusi. Este nevoie de achizitionarea separata pentru acestia

Ventilator de birou Esperanza EA149R, USB, 2.5W (Rosu)

Caracteristici: Oriunde si Oricand - Se alimenteaza prin USB, dimensiunea si greutatea ventilatorului il face ideal pentru a putea fi transportat cu usurinta oriunde! Usor de curatat - Carcasa de plastic este foarte usor de demontat Specificatii: Dimensiuni:215x67x100mm Putere : 4.5W Sursa alimentare: USB 5V 1A sau Acumulator 18650-3.7V (nu este inclus) - ATENTIE: PRODUSUL NU FUNCTIONEAZA FARA ACUMULATOR Moduri: 3 Viteze Greutate:150g Nota: *Produsul se poate folosi si fara acumulatori, prin intermediul cablului USB *Acumulatorii 18650-3.7V nu sunt inclusi. Este nevoie de achizitionarea separata pentru acestia

Ventilator de birou Esperanza EA149K, USB, 2.5W (Negru)

Ventilator Summair Light, alimentare USB, brat flexibil, grila protectie

Vezi usb ventilator direct in magazinul preferat.

Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Usb ventilator la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru usb ventilator si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru usb ventilator trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,599 rezultate disponibile la cautare pentru usb ventilator. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Usb ventilator poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Usb ventilator la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru usb ventilator?

  Atunci cand vrei sa gasesti usb ventilator la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au usb ventilator?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau usb ventilator la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru usb ventilator?

  Poti gasi usb ventilator in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.