Cauti teva sandale? Pret mic si Reduceri - 895 produse

Cauta teva sandale in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 895 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru teva sandale poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru teva sandale sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Incheiere cu scai. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Incheiere cu scai. Material neted. inaltimea platformei: 5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material ornamentat. Talpa din guma. Incheiere cu scai. Model cu toc plat. Interior confortabil.

Model cu toc plat. Incheiere cu scai. Talpa din guma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Model cu toc plat. Incheiere cu scai. Talpa din guma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu catarama. Material neted. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Incheiere cu scai. Brant profilat. Talpa stabila. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Material neted. Incheiere cu scai. Interior textil. Model pe toc gros. Inaltimea tocului: 8 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

incuietoare reglabila. Incheiere cu scai. Varf rotund. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea:.

Incheiere cu scai. Material neted. Talpa din guma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Incheiere cu scai. Brant profilat. Talpa din spuma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Material neted. Curelele cu velcro pentru prindere usoara permit o potrivire personalizata. Talpa presata. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material ornamentat. Incheiere cu scai. Partea superioara este reglabila in latime. Talpa din spuma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Partea superioara este reglabila in latime. Incheiere cu scai. Material neted. Brant profilat. Interior confortabil. Talpa din spuma. Pantof cu platforma. Inaltimea platformei: 4 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material neted. inaltimea platformei: 3,5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Curelele cu velcro pentru prindere usoara permit o potrivire personalizata. Brantul cu forma anatomica sustine arcul piciorului si asigura un confort de lunga durata. Talpa din spuma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Produs tratat: Microban. Ingredient activ: zinc pirition. Tehnologia Microban a fost incorporata in talpile sandalelor pentru a combate cresterea bacteriilor si a mucegaiului care pot provoca pete, mirosuri si deteriorarea calitatii sandalei. Aditivul de zinc utilizat in sandalele Teva este continuu tehnologia este incorporata, astfel incat sa nu se spele sau sa se uzeze. Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Material ornamentat. Incheiere cu scai. Brant confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Partea superioara este reglabila in latime. Talpa flexibila, din spuma. Incheiere cu scai. Material ornamentat. Brant confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Partea superioara este reglabila in latime. Talpa flexibila, din spuma. Incheiere cu scai. Material ornamentat. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Partea superioara este reglabila in latime. Talpa flexibila, din spuma. Incheiere cu scai. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Material ornamentat. Incheiere cu scai. Partea superioara este reglabila in latime. Talpa stabila. Pantof cu platforma. Interior confortabil. Inaltimea platformei: 5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Partea superioara este reglabila in latime. Talpa din spuma. Model cu toc plat. Material neted. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Pantof cu platforma. Inaltimea platformei: 4,5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Sistemul rapid de sireturi cu comutatoare usureaza incaltarea si scoaterea pantofilor. Brant profilat. Interior confortabil. Talpa din spuma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cu legatura reglabila. Material neted. Captuseala interioara canelata impiedica piciorul sa alunece in interior. Interior confortabil. Pantof cu platforma. Inaltimea platformei: 3,5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Curelele cu velcro pentru prindere usoara permit o potrivire personalizata. Brant confortabil. Talpa din spuma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa din guma. Incheiere cu scai. Interior confortabil. Model cu toc plat.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Brant confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Talpa din guma. Incheiere cu scai. Interior confortabil. Model cu toc plat.

Material neted. Incheiere cu scai. Talpa presata. Interior textil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu catarama. Material neted. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Fibra REPREVE este fabricata din sticle de plastic reciclate. Incheiere cu scai. Talpa din guma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Talpa din spuma. Material neted. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material neted. Talpa din spuma. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Incheiere cu scai. Material ornamentat. Talpa din guma. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Curelele cu velcro pentru prindere usoara permit o potrivire personalizata. Material ornamentat. Talpa presata. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Vezi teva sandale direct in magazinul preferat.

evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Teva sandale la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru teva sandale si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru teva sandale trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,578 rezultate disponibile la cautare pentru teva sandale. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Teva sandale poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Teva sandale la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru teva sandale?

  Atunci cand vrei sa gasesti teva sandale la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au teva sandale?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau teva sandale la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru teva sandale?

  Poti gasi teva sandale in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.