Cauti tefal quickchef? Pret mic si Reduceri - 820 produse

Cauta tefal quickchef in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 820 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru tefal quickchef poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru tefal quickchef sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Mixer vertical Tefal Quickchef HB65KD38, 1000 W, 20 viteze, functie turbo, picior inox, pahar gradat, tocator, tel, Argintiu   Putere maxima, atat de multe posibilitati   Cu mixerul vertical Tefal Quickchef Quartzite, bucura-te de putere optima, cu minim de efort. Prepara in cel mai scurt timp o gama larga de preparate, datorita motorului de 1000 W si pastreaza controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fara oprirea blenderului, intr-un mod intuitiv datorita iluminarii de pe fundal. Sistemul antistropire si manerul antialunecare ofera confort in utilizare, in timp ce partile compatibile cu masina de spalat vase faciliteaza curatarea. Nu in ultimul rand, blenderul este dotat cu un pahar gradat de 800 ml, un accesoriu pentru zdrobirea ghetii si un tocator de 500 ml pentru a putea toca o gama larga de ingrediente si un accesoriu de tip tel pentru a obtine preparate fara efort.     Mixerul vertical Tefal QuickChef Quartzite: Puterea maxima de mixare este acum la indemana!   Cu mixerul vertical Tefal Quickchef Quartzite, te bucuri de putere optima, fara niciun efort. Gateste cu usurinta o gama variata de preparate, datorita motorului de inalta performanta (1000 W) si pastrezi controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fara oprirea aparatului datorita iluminarii de fundal intuitive. Sistemul antistropire si manerul antialunecare ofera confort in utilizare, in timp ce partile compatibile cu masina de spalat vase usureaza curatarea. Nu in ultimul rand, blenderul este dotat cu un pahar gradat de 800 ml, un accesoriu pentru zdrobirea ghetii si un tocator de 500 ml pentru a putea toca o gama larga de ingrediente si un accesoriu de tip tel pentru a obtine preparate fara efort.     Performante inalte   Bucura-te de performante inalte datorita motorului de 1000 W ce-ti ofera posibilitatea de a prepara toate retetele tale favorite.     Protectie antistropire   Ofera confortul necesar pentru gatit.     Maner moale la atingere, cu sistem antialunecare   Pentru control mai bun, chiar si cu mainile ude.     Viteza variabila, ajustabila intuitiv, cu fundal iluminat   Poti ajusta viteza intuitiv, cu ajutorul fundalului iluminat, fara oprirea blenderului.     Pahar gradat de 800 ml (capacitate totala)     Tocator de 500 ml (capacitate totala)     Tel     Lama pentru zdrobirea ghetii   Aceasta lama zimtata este perfecta pentru a zdrobi rapid si eficient gheata.    

Mixer vertical Tefal QuickChef Quartzite HB65KD38, 1000 W, 0.8 l, 20 viteze, Argintiu/Gri

Mixer vertical Tefal Quickchef HB65LD38, 1000 W, 0.8 l, 20 viteze + Turbo, Gri

Mixer vertical TEFAL Quickchef 3in1 HB656838, 0.8l, 1000W, 20 trepte viteza (Argintiu/Negru)

Mixerul vertical Tefal: Puterea maxima de mixare este acum la îndemâna!   Cu mixerul vertical Tefal Quickchef, te bucuri de putere optima, fara niciun efort.   Gatește cu ușurinaa o gama variata de preparate, datorita motorului de înalta performanaa (1000 W) și pastrezi controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fara oprirea aparatului datorita iluminarii de fundal intuitive.     Sistemul antistropire și mânerul antialunecare ofera confort în utilizare, în timp ce paraile compatibile cu mașina de spalat vase ușureaza curaaarea.     Gateste cu usurinta o gama variata de preparate, datorita motorului de inalta performanta (1000 W) si pastrezi controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fara oprirea aparatului datorita iluminarii de fundal intuitive.     Motor de performanta ridicata de 1000 W pentru eficienta maxima       Maner moale la atingere, cu sistem antialunecare. Pentru control mai bun, chiar si cu mainile ude.       Pahar gradat de 800 ml (capacitate totala).    

Vezi tefal quickchef direct in magazinul preferat.

pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Tefal quickchef la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru tefal quickchef si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru tefal quickchef trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,774 rezultate disponibile la cautare pentru tefal quickchef. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Tefal quickchef poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Tefal quickchef la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru tefal quickchef?

  Atunci cand vrei sa gasesti tefal quickchef la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au tefal quickchef?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau tefal quickchef la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru tefal quickchef?

  Poti gasi tefal quickchef in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.