Cauti set biberoane avent? Pret mic si Reduceri - 722 produse

Cauta set biberoane avent in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 722 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru set biberoane avent poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru set biberoane avent sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Set 2 Biberoane Anticolici Philips-Avent SCF813/27 cu tetina debit lent, 260 ml     Supapa anti-colici pentru reducerea demonstrata a colicilor Supapa noastra anti-colici este conceputa pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului tau, pentru a reduce colicile si disconfortul. In timp ce bebelusul se hraneste, supapa integrata in tetina se flexeaza pentru a permite patrunderea aerului in biberon si a preveni formarea de vid, eliberand aerul catre baza sticlei. Tine aerul in biberon, departe de burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul.     Cu 60 % mai putina agitatie in timpul noptii Biberonul Philips Avent anti-colici reduce agitatia. Bebelusii hraniti cu biberoane Philips Avent anti-colici au fost cu 60 % mai putin agitati in timpul noptii decat bebelusii hraniti cu un biberon anti-colici produs de concurenta.     Textura striata previne aplatizarea pentru a asigura hranire neintrerupta Forma tetinei permite prinderea sigura, iar textura striata ajuta la prevenirea aplatizarii tetinei, pentru a asigura hranire neintrerupta, confortabila.     Usor de curatat si de asamblat, cu mai putine piese Biberonul nostru anti-colici are putine piese, pentru asamblare rapida si simpla.     Usor de tinut Biberonul are o forma unica, fiind astfel usor de tinut si de apucat din orice directie.     Biberon cu gat larg si colturi rotunjite, pentru curatare usoara Cu gatul larg si colturile rotunjite, biberonul nostru poate fi curatat mai usor.             Acest biberon nu contine BPA Biberonul Philips Avent anti-colici este fabricat dintr-un material care nu contine BPA (PP).      

SCD301/01 SET COMPLET NOU NASCUTI NATURAL Un set util ce include 4 biberoane Natural (2 x 4 oz şi 2 x 9 oz), o periuţa pentru biberon şi tetine, precum şi o suzeta alba translucida pentru 0-6 luni.

Set 2 Biberoane Avent Natural 260 ml,cu doua picaturi si tetina nr 2. Biberonul Natural are o tetina ultramoale care este mai asemanatoare sanului. Tetina mare care imita forma sanului, cu design spiralat flexibil si petale de confort, permite inceperea naturala a hranirii si faciliteaza combinarea alaptarii cu hranirea cu biberonul.Caracteristici:- Combinarea usoara a hranirii la san cu biberonul- Prindere naturala datorita tetinei mari care imita forma sanului;- Tetina ultramoale conceputa pentru a imita sanul la atingere.- Hranire confortabila si satisfacatoare pentru bebelusul tau- Design spiralat flexibil combinat cu petale de confort;- Nu permite patrunderea aerului in burtica bebelusului;- Supapa anti-colici conceputa pentru reducerea colicilor si a disconfortului;Alte beneficii:- Sunt disponibile tetine cu diferite debite;- Forma ergonomica pentru confort maxim Simplu de utilizat si curatat, asamblare rapida si usoara;- Compatibil cu gama Philips Avent Natural Acest biberon nu contine BPA; Contine: - 2 biberoane 260 ml, material: polipropilena, fara BPA - tetina cu debit lent, 1 luna+, material: silicon, fara BPA

Incepere naturala a hranirii datorita tetinei ce imita forma mamelonului Tetina mare care imita forma sanului permite o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea si faciliteaza combinarea alaptarii cu hranirea cu biberonul.Tetina ultramoale conceputa pentru a imita sanul la atingereTetina are o textura ultramoale, conceputa pentru a imita sanul la atingere. Pachetul contine: 2 biberoane natural 125ml; 2 biberoane natural 260ml; Perie pentru biberon si tetine; Suzeta de silicon Caracteristici:- Design spiralat flexibil, combinat cu petalele noastre unice de confort pentru a crea o tetina flexibila, care permite o hranire mai naturala, fara aplatizarea tetinei.- Supapa anti-colici conceputa pentru reducerea colicilor si a disconfortului- Supapa anti-colici conceputa pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul.- Sunt disponibile tetine cu diferite debite - Gama Philips Avent Natural ofera diferite niveluri de flexibilitate a tetinei si debite pentru fiecare etapa de dezvoltare a copilului.- Forma ergonomica pentru confort maxim- Datorita formei unice, biberonul este usor de tinut si de prins in maini in orice directie, pentru confort maxim, chiar si pentru manutele bebelusului.- Compatibil cu gama Philips Avent Natural- Combina si potriveste piese ale pompelor de san, biberoanelor si canilor noastre si creeaza un produs potrivit pentru tine, oricand ai nevoie!- Acest biberon nu contine BPA - Biberonul Philips Avent Natural este confectionat din materiale fara BPA* (polipropilena).- Simplu de utilizat si curatat, asamblare rapida si usoara- Gatul larg al biberonului faciliteaza umplerea si curatarea. Numai cateva piese pentru o asamblare rapida si simpla. Suzeta ortodonticaTetina ortodontica si comprimabila a suzetei respecta dezvoltarea naturala a palatului, a dintilor si a gingiilor bebelusului. Toate suzetele noastre sunt fabricate din silicon si sunt insipide si inodore. Perie de biberon cu cap curbat pentru curatare usoaraCapul de periuta curbat special si varful profilat ating colturile tuturor tipurilor de biberoane cu gat larg, tetinelor si echipamentelor de hranire, pentru curatare temeinica.

Biberonul AVENT anti-colici este conceput pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul, reducand totodata la minimum intreruperile in timpul hranirii. Cu supapa anti-colici integrata, aerul nu este lasat sa patrunda in burtica bebelusului.Supapa anti-colici pentru reducerea demonstrata a colicilor*Supapa noastra anti-colici este conceputa pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului tau, pentru a reduce colicile si disconfortul. In timp ce bebelusul se hraneste, supapa integrata in tetina se flexeaza pentru a permite patrunderea aerului in biberon si a preveni formarea de vid, eliberand aerul catre baza sticlei. Tine aerul in biberon, departe de burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul. Pachetul contine tetine indicate utilizarii hranirii bebelusilor de la 3 luni +/ debit mediu. Cu 60 % mai putina agitatie in timpul noptii*Biberonul Philips Avent anti-colici reduce agitatia. Bebelusii hraniti cu biberoane Philips Avent anti-colici au fost cu 60 % mai putin agitati in timpul noptii decat bebelusii hraniti cu un biberon anti-colici produs de concurenta.* Textura striata previne aplatizarea pentru a asigura hranire neintreruptaForma tetinei permite prinderea sigura, iar textura striata ajuta la prevenirea aplatizarii tetinei, pentru a asigura hranire neintrerupta, confortabila. Usor de curatat si de asamblat, cu mai putine pieseBiberonul nostru anti-colici are putine piese, pentru asamblare rapida si simpla. Usor de tinutBiberonul are o forma unica, fiind astfel usor de tinut si de apucat din orice directie. Biberon cu gat larg si colturi rotunjite, pentru curatare usoaraAvand un gat larg si mai putine piese, biberonul nostru este usor de asamblat si poate fi curatat temeinic si rapid. Gama compatibila de la alaptare la bautul din canaCombina si potriveste piese ale pompelor de san, biberoanelor si canilor noastre si creeaza un produs potrivit pentru tine, oricand ai nevoie! Acest biberon nu contine BPABiberonul Philips Avent anti-colici este fabricat dintr-un material care nu contine BPA (PP). Debite diferite ale tetinelor disponibileGama de biberoane Philips Avent anti-colici ofera debite diferite ale tetinelor pentru a tine pasul cu cresterea bebelusului. Retine ca indicatiile de varsta sunt aproximative, deoarece bebelusii se dezvolta in ritmuri diferite. Toate tetinele sunt disponibile separat, in pachete cu doua bucati: nou-nascut, debit lent, mediu, rapid si variabil si debit consistent. Design fara scurgeriBiberonul nostru anti-colici este conceput pentru a preveni scurgerile in timpul hranirii, pentru o experienta de hranire cu adevarat placuta.

Biberonul AVENT anti-colici este conceput pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul, reducand totodata la minimum intreruperile in timpul hranirii. Cu supapa anti-colici integrata, aerul nu este lasat sa patrunda in burtica bebelusului.Supapa anti-colici pentru reducerea demonstrata a colicilor*Supapa noastra anti-colici este conceputa pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului tau, pentru a reduce colicile si disconfortul. In timp ce bebelusul se hraneste, supapa integrata in tetina se flexeaza pentru a permite patrunderea aerului in biberon si a preveni formarea de vid, eliberand aerul catre baza sticlei. Tine aerul in biberon, departe de burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul. Cu 60 % mai putina agitatie in timpul noptii*Biberonul Philips Avent anti-colici reduce agitatia. Bebelusii hraniti cu biberoane Philips Avent anti-colici au fost cu 60 % mai putin agitati in timpul noptii decat bebelusii hraniti cu un biberon anti-colici produs de concurenta.* Textura striata previne aplatizarea pentru a asigura hranire neintreruptaForma tetinei permite prinderea sigura, iar textura striata ajuta la prevenirea aplatizarii tetinei, pentru a asigura hranire neintrerupta, confortabila. Usor de curatat si de asamblat, cu mai putine pieseBiberonul nostru anti-colici are putine piese, pentru asamblare rapida si simpla. Usor de tinutBiberonul are o forma unica, fiind astfel usor de tinut si de apucat din orice directie. Biberon cu gat larg si colturi rotunjite, pentru curatare usoaraAvand un gat larg si mai putine piese, biberonul nostru este usor de asamblat si poate fi curatat temeinic si rapid. Gama compatibila de la alaptare la bautul din canaCombina si potriveste piese ale pompelor de san, biberoanelor si canilor noastre si creeaza un produs potrivit pentru tine, oricand ai nevoie! Acest biberon nu contine BPABiberonul Philips Avent anti-colici este fabricat dintr-un material care nu contine BPA (PP). Debite diferite ale tetinelor disponibileGama de biberoane Philips Avent anti-colici ofera debite diferite ale tetinelor pentru a tine pasul cu cresterea bebelusului. Retine ca indicatiile de varsta sunt aproximative, deoarece bebelusii se dezvolta in ritmuri diferite. Toate tetinele sunt disponibile in pachete cu doua bucati: nou-nascut, debit lent, mediu, rapid si variabil si debit consistent. Design fara scurgeriBiberonul nostru anti-colici este conceput pentru a preveni scurgerile in timpul hranirii, pentru o experienta de hranire cu adevarat placuta. Biberoanele vin cu tetine de 3 luni+,cu 3 orificii.

Vezi set biberoane avent direct in magazinul preferat.

Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Set biberoane avent la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru set biberoane avent si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru set biberoane avent trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,398 rezultate disponibile la cautare pentru set biberoane avent. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Set biberoane avent poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Set biberoane avent la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru set biberoane avent?

  Atunci cand vrei sa gasesti set biberoane avent la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au set biberoane avent?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau set biberoane avent la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru set biberoane avent?

  Poti gasi set biberoane avent in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.