Cauti senzor de temperatura si umiditate? Pret mic si Reduceri - 433 produse

Cauta senzor de temperatura si umiditate in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 433 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru senzor de temperatura si umiditate poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru senzor de temperatura si umiditate sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Senzorul de temperatura si umiditate Sonoff SNZB-02 dispune de protocol ZigBee si poate functiona cu Sonoff ZigBee Bridge pentru a urmari modificarile de temperatura si umiditate din casa dvs. Aplicatia mobila eWeLink trimite notificari despre nivelul scazut al bateriei senzorului (<10%). Senzorul poate fi partajat familiei, astfel incat sa poata verifica temperatura si umiditatea camerei pe smartphone-urile lor fara a fi nevoi sa imperecheze dispozitivele.

Noul senzor de umiditate si temperatura Livolo are o calitate superioara a materialelor pe exterior, cat si pe interior. Creeaza un stil de viata confortabil si monitorizeaza valorile temperaturii si umiditatii din casa dumneavoastra in timp real, cu ajutorul aplicatiei Livolo. Pentru a functiona, acest senzor are nevoie de Hub-ul Livolo ZigBee.

Noul senzor de umiditate si temperatura Livolo are o calitate superioara a materialelor pe exterior, cat si pe interior. Creeaza un stil de viata confortabil si monitorizeaza valorile temperaturii si umiditatii din casa dumneavoastra in timp real, cu ajutorul aplicatiei Livolo. Pentru a functiona, acest senzor are nevoie de Hub-ul Livolo ZigBee.

Caracteristici:   - Monitorizare continua a temperaturii si schimbarilor de umiditate - Istoric temperatura si umiditate - Chipuri si senzori de precizie inalta - Reglare smart a temperaturii si umiditatii - Ceas cu fusuri orare diferite - Unghi de vizualizare mare - Material: ABS, PC - Tip baterie: CR2032 - Conectivitate: Bluetooth 5.0 BLE - Dimensiuni: 110 x 55 x 10.1mm

Senzorul Orvibo ST30, monitorizeaza in timp real temperatura si umiditatea. Puteti vizualiza valorile temperaturii si umiditatii din casa dumneavoastra cu ajutorul aplicatiei HomeMate. Puteti seta si primirea de notificari pe telefonul mobil in momentul in care parametrii se modifica si in functie de acesti parametri puteti automatiza sa porniti aerul conditionat sau dezumidificatorul. Acest senzor pentru a functiona are nevoie de Mini Hubul Orvibo

Senzorul SONOFF THS01 reprezinta alegerea potrivita pentru masurarea temperaturii si umiditatii. Masoara valori intre -40℃ si +85℃, respectiv intre 0 - 100 % RH. Senzorul dispune de conector RJ9 4P4C, astfel conexiunea este mai stabila.

  Filtru Hepa + Carbon activ + Prefiltru Purificatorul de aer PNI SafeHome PTA200 WiFi  este echipat cu filtru HEPA si  carbon activ, care sunt atat de eficiente incat elimina 99.97% din particulele cu dimensiuni mai mari de 0,3 μm . Prefiltrarea se face cu un filtru separat ce asigura o curatare a aerului de particule mai mari 5 microni, asigurand o functionare si o filtrare mai eficienta a aerului ce ajunge in camera. Senzor PM 2.5 si display operational Echipat cu senzor PM2.5 purificatorul este capabil sa atenueze efectul oricaror elemente care iti pot pune in pericol sanatatea: de la par, polen si praf la alergeni periculosi precum PM2.5 sau echivalenti. Panoul de control este echipat si cu un display operational ce permite atat efectuarea de setari cat si verificarea calitatii aerului .  Sistem Smart de monitorizare si control de pe Smartphone Purificatorul poate fi monitorizat si configurat  de pe un smartphone inteligent cu ajutorul aplicatiei Tuya Smart care iti va permite sa verifici calitatea aerului si sa pornesti/opresti dispozitivul de la distanta, chiar si atunci cand esti plecat de acasa. In acest fel, esti intotdeauna sigur ca vei gasi un aer curat atunci cand ajungi acasa. Aplicatia permite si integrarea in Google Assistant si Alexa, astfel avand un control si mai usor asupra  purificatorului. Filtre reutilizabile ( spalare/suflare) Purificatorul de aer PNI este echipat cu o tehnologie inteligenta ce va va anunta va anunta cand filtrele de aer trebuie curatatate. Cele 2 filtre au proceduri separate de curatare :unul prin spalare, altul prin suflarea cu aer sub presiune ce asigura o durata de viata mult mai mare a filtrelor fara sa fie necesar sa cumparati altele noi.   Filtreaza  260 m2/h Purificatorul de aer PNI SafeHome PTA200 WiFi  reuseste sa filtreze o cantitate de aer de pana la 200 m2/h . Acest volum de aer poate fi prelucrat de pe o suprafata cuprinsa intre 16- 24 m2  

Vezi senzor de temperatura si umiditate direct in magazinul preferat.

flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Senzor de temperatura si umiditate la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru senzor de temperatura si umiditate si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru senzor de temperatura si umiditate trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,052 rezultate disponibile la cautare pentru senzor de temperatura si umiditate. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Senzor de temperatura si umiditate poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Senzor de temperatura si umiditate la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru senzor de temperatura si umiditate?

  Atunci cand vrei sa gasesti senzor de temperatura si umiditate la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au senzor de temperatura si umiditate?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau senzor de temperatura si umiditate la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru senzor de temperatura si umiditate?

  Poti gasi senzor de temperatura si umiditate in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.