Cauti ruris rx300s? Pret mic si Reduceri - 1,285 produse

Cauta ruris rx300s in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 1,285 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru ruris rx300s poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru ruris rx300s sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Mașina de tuns gazon RURIS RX300S este dotata cu un motor în 4 timpi de 3.5 CP, având o laaime de lucru de 45.7 centimetri. Acest model poate fi utilizat pentru tunderea ierbii pe o suprafaaa de pâna la 1500mp. Un aspect important pentru obţinerea unei peluze perfecte este înalţimea de taiere a ierbii. La acest model, înalaimea de taiere este cuprinsa între 25-75 mm, putând fi reglata în 7 trepte, prin acaionarea dispozitivului lateral situat la baza şasiului. Cu RURIS RX300S beneficiaai de 5 funcaii într-o singura mașina de tuns gazon: colectare, evacuare în spate, evacuare în lateral, mulching și autocuraaare. Diametrul mare al roţilor face posibil taiatul gazonului şi în zonele înclinate ale solului. Totodata sistemul de autopropulsie ofera confort, eficienţa şi un timp redus de lucru. Mașinile de tuns gazon RURIS sunt robuste și fiabile. Cuva șasiului este din oael ambutisat ceea ce îi confera o rezistenaa mai mare. Sistemul ergonomic de pliere al mânerului şi al sacului colector face ca mașina de tuns gazonul sa fie simplu de depozitat sau de transportat. Cu mașinile de tuns gazon de la RURIS, gradinaritul devine mult mai simplu. Acestea sunt ușor de utilizat și întreainut, fiind soluaia perfecta pentru îngrijirea gazonului. Video montaj Video pasi de pornire Video demonstrativ   Pentru fisa tehnica click aici !   Pentru manual de utilizare click aici !   Pentru punerea echipamentului in functiune, va rugam contactati cel mai apropiat partener Ruris. Lista completa, o gasesti dand click aici.

Kitul pentru masinile de tuns gazon RURIS RX300S/RX331S contine componentele necesare pentru intretinerea echipamentului, care au o frecventa mare de inlocuire. Cu ajutorul acestui kit, clientul are siguranta ca se va bucura timp indelungat de performantele masinii de tuns gazon RURIS RX300S/RX331S.   Kitul contine: cutit functie mulching, bujie, filtru de aer, curea, kit surub

Vezi ruris rx300s direct in magazinul preferat.

flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Ruris rx300s la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru ruris rx300s si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru ruris rx300s trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 869 rezultate disponibile la cautare pentru ruris rx300s. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Ruris rx300s poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Ruris rx300s la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru ruris rx300s?

  Atunci cand vrei sa gasesti ruris rx300s la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au ruris rx300s?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau ruris rx300s la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru ruris rx300s?

  Poti gasi ruris rx300s in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.