Cauti poseta de piele? Pret mic si Reduceri - 947 produse

Cauta poseta de piele in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 947 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru poseta de piele poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru poseta de piele sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Compartiment incheiat. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Manere lungi. Incape in format A4. Husa atasata. Lungimea manerelor: 50 cm. Adancimea: 18 cm. Inaltimea: 35 cm. Latimea la baza: 27 cm.

Compartiment fara fixare. In interior buzunare suplimentare. Poseta de purtat pe umar. Manere lungi. Incape in format A4. Lungimea manerelor: 48 cm. Adancimea: 19,5 cm. Inaltimea: 32 cm. Latimea la baza: 39 cm.

Model cu un compartiment. Fixare magnetica. Curea lunga, nedetasabila fara reglaj. Nu incape format A4. Inaltimea: 13 cm. Latimea la baza: 20 cm.

Poseta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Husa atasata. Adancimea: 7 cm. Inaltimea: 15 cm. Latimea la baza: 21 cm.

In interior buzunare suplimentare. Incheiere cu fermoar. Curea atasabila cu reglare. Nu incape format A4. Husa atasata. Lungimea manerelor: 44 cm. Adancimea: 7,5 cm. Inaltimea: 23 cm. Latimea la baza: 32 cm.

In interior buzunare suplimentare. Incheiere cu fermoar. Poseta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Husa atasata. Adancimea: 5,5 cm. Inaltimea: 21 cm. Latimea la baza: 24 cm.

Fixare magnetica. In interior buzunare suplimentare. Nu incape format A4. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Adancimea: 5 cm. Inaltimea: 16 cm. Latimea la baza: 17 cm

Incheiere cu fermoar. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Curea atasabila cu reglare. Detaliu decorativ in fata.

Incheiere cu clema. in Interior Buzunare suplimentare. Nu incape format A4. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj.

Fixare magnetica. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Curea lunga, nedetasabila fara reglaj. Nu incape format A4. Husa atasata. Lungimea curelei: 135 cm. Adancimea: 6 cm. Inaltimea: 14 cm. Latimea la baza: 20 cm.

Incheiere cu fermoar. Poseta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 6,5 cm. Inaltimea: 8 cm. Latimea la baza: 11,5 cm.

Fixare magnetica. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Manere scurte. Nu incape format A4. Husa atasata.

Incheiere cu fermoar. Poseta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Husa atasata. Adancimea: 8 cm. Inaltimea: 18 cm. Latimea la baza: 22 cm.

Compartiment incheiat. Poseta de purtat pe umar. Curea atasabila cu reglare. Nu incape format A4. Adancimea: 3,5 cm. Inaltimea: 12 cm. Latimea la baza: 19,5 cm.

Incheiere cu clema. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Curea lunga, nedetasabila fara reglaj. Nu incape format A4. Husa atasata. Lungimea curelei: 130 cm. Adancimea: 8 cm. Inaltimea: 15 cm. Latimea la baza: 22 cm.

Incheiere cu fermoar. Poseta de purtat pe umar. Curea atasabila fara reglare. Nu incape format A4. Detaliu decorativ in fata. Lungimea curelei: 116 cm. Adancimea: 3,5 cm. Inaltimea: 14 cm. Latimea la baza: 22 cm.

Fixare magnetica. Poseta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila fara reglaj. Nu incape format A4. Matlasat. Adancimea: 7 cm. Inaltimea: 12 cm. Latimea la baza: 19 cm.

Incheiere cu fermoar. In interior buzunare suplimentare. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Curea atasabila cu reglare. Manere scurte. Nu incape format A4. Husa atasata. Adancimea: 9 cm. Inaltimea: 18 cm. Latimea la baza: 24,5 cm.

Fixare magnetica. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. In interior buzunare suplimentare. Nu incape format A4. Husa atasata. Adancimea: 3,5 cm. Inaltimea: 12 cm. Latimea la baza: 19 cm.

Incheiere cu fermoar. Poseta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila fara reglaj. Nu incape format A4. Lungimea curelei: 110 cm. Adancimea: 5,5 cm. Inaltimea: 10 cm. Latimea la baza: 10 cm.

Incheiere cu fermoar. Poseta de purtat pe umar. Nu incape format A4. Lungimea manerelor: 52 cm. Adancimea: 6 cm. Inaltimea: 13 cm. Latimea la baza: 18 cm.

In interior buzunare suplimentare. Matlasat. Incheiere cu clema. Poseta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 6 cm. Inaltimea: 13 cm. Latimea la baza: 18,5 cm.

Grupul de lucru pentru piele Argint. Pielea utilizata in acest produs provine de la tabacari ecologice ecologice care au fost testate si certificate conform protocolului Leather Working Group. In interior buzunare suplimentare. Incheiere cu fermoar. Nu incape format A4. Adancimea: 9 cm. Inaltimea: 31 cm. Latimea la baza: 27 cm.

Fixare magnetica. In interior buzunare suplimentare. Poseta de purtat pe umar. Curea atasabila cu reglare. Nu incape format A4. Adancimea: 2 cm. Inaltimea: 12 cm. Latimea la baza: 19 cm.

Fixare magnetica. In interior buzunare suplimentare. Poseta de purtat pe umar. Curea atasabila cu reglare. Nu incape format A4. Adancimea: 2 cm. Inaltimea: 12 cm. Latimea la baza: 19 cm.

Buzunare interioare. Compartiment incheiat. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Husa atasata. Adancimea: 10 cm. Inaltimea: 16 cm. Latimea la baza: 25,5 cm.

Incheiere cu clema. Poseta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila fara reglaj. Nu incape format A4. Husa atasata. Lungimea curelei: 111 cm. Adancimea: 6 cm. Inaltimea: 16 cm. Latimea la baza: 20 cm.

Fixare magnetica. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Curea atasabila fara reglare. Nu incape format A4. Detaliu decorativ in fata. Lungimea curelei: 115 cm. Adancimea: 7 cm. Inaltimea: 16 cm. Latimea la baza: 21 cm.

Fixare magnetica. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 15 cm. Inaltimea: 30,5 cm. Latimea la baza: 26,5 cm.

Incheiere cu fermoar. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Manere lungi. Incape in format A4. Husa atasata. Lungimea manerelor: 52 cm. Adancimea: 19 cm. Inaltimea: 32 cm. Latimea la baza: 43 cm.

Grupul de lucru pentru piele Argint. Pielea utilizata in acest produs provine de la tabacari ecologice ecologice care au fost testate si certificate conform protocolului Leather Working Group. In interior buzunare suplimentare. Compartiment incheiat. Poseta de purtat pe umar. Curea atasabila cu reglare. Nu incape format A4. Adancimea: 12 cm. Inaltimea: 31 cm. Latimea la baza: 31,5 cm.

Incheiere cu clema. Buzunare interioare. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Curea atasabila cu reglare. Nu incape format A4. Adancimea: 3,5 cm. Inaltimea: 12,5 cm. Latimea la baza: 20,5 cm.

Fixare magnetica. Poseta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 6 cm. Inaltimea: 19 cm. Latimea la baza: 28 cm.

Incheiere cu clema. in Interior Buzunare suplimentare. Manere lungi. Nu incape format A4.

In interior buzunare suplimentare. Incheiere cu clema. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Husa atasata. Adancimea: 6,5 cm. Inaltimea: 10,5 cm. Latimea la baza: 18 cm.

Va informam ca, datorita politicii de protectie a marcii comerciale Levi's, aproximativ 10% din sortiment este "blank tab" (in culoarea rosie, fara logo-ul marcii, numai simbolul marcii inregistrate in strainatate). "Blank tab" este o marca comerciala inregistrata a Levi's, iar modelele sale sunt produse in totalitate originale. Daca aveti indoieli, contactati Serviciul Clienti. Rucsac cu sfoara. In interior buzunare suplimentare. Poseta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 5,5 cm. Inaltimea: 17 cm. Latimea la baza: 30,5 cm.

Incheiere cu fermoar. Manere lungi. Curea atasabila cu reglare. Nu incape format A4. Lungimea manerelor: 48 cm. Adancimea: 9 cm. Inaltimea: 15 cm. Latimea la baza: 29 cm.

Fixare magnetica. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Curea atasabila cu reglare. Nu incape format A4. Inaltimea: 12,5 cm. Latimea la baza: 19 cm.

Incheiere cu fermoar. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Curea atasabila cu reglare. Manere scurte. Incape in format A4. Husa atasata. Lungimea manerelor: 37 cm. Adancimea: 9 cm. Inaltimea: 32 cm. Latimea la baza: 41 cm.

Grupul de lucru pentru piele Argint. Pielea utilizata in acest produs provine de la tabacari ecologice ecologice care au fost testate si certificate conform protocolului Leather Working Group. Incheiere cu fermoar. Geanta de purtat in mana sau pe umar. Curea atasabila cu reglare. Manere scurte. Nu incape format A4. Lungimea manerelor: 27 cm. Adancimea: 9 cm. Inaltimea: 24 cm. Latimea la baza: 26 cm.

Vezi poseta de piele direct in magazinul preferat.

evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Poseta de piele la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru poseta de piele si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru poseta de piele trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,524 rezultate disponibile la cautare pentru poseta de piele. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Poseta de piele poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Poseta de piele la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru poseta de piele?

  Atunci cand vrei sa gasesti poseta de piele la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au poseta de piele?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau poseta de piele la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru poseta de piele?

  Poti gasi poseta de piele in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.