Cauti peak performance geaca barbati de tranzitie? Pret mic si Reduceri - 686 produse

Cauta peak performance geaca barbati de tranzitie in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 686 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru peak performance geaca barbati de tranzitie poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru peak performance geaca barbati de tranzitie sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Model neizolat. Fason drept. Guler ridicat. Incheiere cu fermoar. Lungimea manecii. 67 cm. Lungimea: 68 cm. Latimea la subrat: 52 cm. Latimea in umeri: 42 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Fason drept. Maneca in raglan. Model cu gluga. Guler ridicat. Incheiere cu fermoar. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 86 cm. Lungimea: 74 cm. Latimea la subrat: 54 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Fason drept. Buzunar pe piept. Buzunare exterioare oblice, incheiate. Incheiere cu fermoar. Guler ridicat. Gluga detasabila. Lungimea manecii. 63 cm. Lungimea: 67 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Latimea in umeri: 44 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Fason drept. Buzunar pe piept. Buzunare exterioare oblice, incheiate. Incheiere cu fermoar. Guler ridicat. Gluga detasabila. Lungimea manecii. 63 cm. Lungimea: 67 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Latimea in umeri: 44 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Model respirabil, rezistent la vant si impermeabil PFC (compusi perfluorurati si polifluorurati) liberi. Fason drept. La subrat orificii de ventilare. Incheiere cu fermoar. Buzunare exterioare oblice, incheiate. Gluga nedetasabila. Model neizolat cu captuseala. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 86 cm. Lungimea: 71 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Model respirabil, rezistent la vant si impermeabil PFC (compusi perfluorurati si polifluorurati) liberi. Fason drept. Model neizolat cu captuseala. Buzunare exterioare oblice, incheiate. Incheiere cu fermoar. Gluga nedetasabila. Lungimea manecii. 68,5 cm. Lungimea: 73 cm. Latimea la subrat: 54 cm. Latimea in umeri: 47 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Sistemul RECCO este un cip integrat si fara intretinere, care permite localizarea de catre serviciile de urgenta. Membrana GORE-TEX® ofera durabilitate, rezistenta la vant si rezistenta la apa. Model neizolat cu captuseala. Buzunare exterioare incheiata. La subrat orificii de ventilare. Guler ridicat. Gluga nedetasabila cu snururi. Incheiere cu fermoar. Lungimea manecii. 71 cm. Lungimea: 76 cm. Latimea la subrat: 61 cm. Latimea in umeri: 49 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Certificatul RDS (Responsible Down Standard) garanteaza ca producatorul a implementat recomandari in procesul de productie, al carui scop este de a reduce la minimum suferinta pasarilor reproducatoare (inclusiv obligatia de a se abtine de la obtinerea pufului si a penelor de la pasarile vii si forta hranirea pasarilor sau controlul strict al fiecarei etape a lantului) furnizarea de catre un organism de certificare profesional, independent). Toate pufurile si pene din acest produs provin din livrari controlate. Fason drept. Model cu gluga. Incheiere cu fermoar. Tesatura neteda. -

Materialul din care a fost realizat acest model ofera o buna protectie impotriva vantului si ploilor in timpul activitatilor in aer liber. Finisajul hidrofug al tesaturii, care nu contine PFC, este non-toxic, ecologic si rezistent la apa. Utilizarea solutiei de intindere in doua directii ofera materialului flexibilitate si intindere in doua directii. Panourile amplasate strategic cu umplutura Pinneco Mantle ™, realizate din fibre 100% reciclate, asigura niveluri ridicate de izolare, mentinand in acelasi timp respirabilitatea. Greutate de umplere: 40 g/m2. Modelul foloseste o

Certificatul RDS (Responsible Down Standard) garanteaza ca producatorul a implementat recomandari in procesul de productie, al carui scop este de a reduce la minimum suferinta pasarilor reproducatoare (inclusiv obligatia de a se abtine de la obtinerea pufului si a penelor de la pasarile vii si forta hranirea pasarilor sau controlul strict al fiecarei etape a lantului) furnizarea de catre un organism de certificare profesional, independent). Toate pufurile si pene din acest produs provin din livrari controlate. Finisajul hidrofob (rezistent la apa durabila) aplicat in acest produs nu

Responsabil Down Standard. Certificat R.D.S. garanteaza ca producatorul a pus in aplicare recomandari menite sa reduca la minimum suferinta pasarilor reproducatoare (inclusiv obligatia de a se abtine de la obtinerea pufului si a penelor de la pasarile vii si hranirea fortata a pasarilor sau controlul strict al fiecarei etape a lantului de aprovizionare de catre un profesionist; organism de certificare independent). 100% din puf si pene continute in produs provin din livrari controlate. Fason drept. Model usor izolat pe captuseala. Incheiere cu fermoar. Buzunare exterioare oblice,

Model neizolat. Fason drept. Buzunar pe piept. Gluga stransa cu snururi. Guler ridicat. Lungimea manecii. 68 cm. Lungimea: 78 cm. Latimea la subrat: 64 cm. Latimea in umeri: 48 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Fason drept. Buzunar pe piept. Buzunare exterioare oblice, incheiate. Incheiere cu fermoar. Guler ridicat. Gluga detasabila. Lungimea manecii. 63 cm. Lungimea: 67 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Latimea in umeri: 44 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Vezi peak performance geaca barbati de tranzitie direct in magazinul preferat.

decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Peak performance geaca barbati de tranzitie la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru peak performance geaca barbati de tranzitie si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru peak performance geaca barbati de tranzitie trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,343 rezultate disponibile la cautare pentru peak performance geaca barbati de tranzitie. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Peak performance geaca barbati de tranzitie poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Peak performance geaca barbati de tranzitie la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru peak performance geaca barbati de tranzitie?

  Atunci cand vrei sa gasesti peak performance geaca barbati de tranzitie la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au peak performance geaca barbati de tranzitie?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau peak performance geaca barbati de tranzitie la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru peak performance geaca barbati de tranzitie?

  Poti gasi peak performance geaca barbati de tranzitie in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.