Cauti lee geaca? Pret mic si Reduceri - 504 produse

Cauta lee geaca in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 504 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru lee geaca poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru lee geaca sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Fason drept. Maneci cu mansete incheiate. Buzunare exterioare incheiata. Incheiere cu fermoar. Material neted. Lungimea manecii. 64 cm. Lungimea: 66 cm. Latimea la subrat: 60 cm. Latimea in umeri: 46 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Model neizolat fara captuseala. Fixare cu fermoar si snap. Guler ridicat. Buzunare exterioare oblice, incheiate. Lungimea manecii. 57,5 cm. Lungimea: 68 cm. Latimea la subrat: 54 cm. Latimea in umeri: 38 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Model neizolat fara captuseala. Fason regular. Incheiere cu fermoar. Maneci cu mansete incheiate. In fata buzunare. Lungimea manecii. 62 cm. Lungimea: 68 cm. Latimea la subrat: 59 cm. Latimea in umeri: 45 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Un produs a facut cel putin 20% din fibrele de canepa naturala care cresc mai repede decat alte plante, iar cererea lor de apa este mult mai mica. Materialul folosit pentru acest produs a fost vopsit cu coloranti naturali. Fason regular. Incheiere cu nasturi. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Doua buzunare laterale. Lungimea manecii. 66 cm. Lungimea: 69 cm. Latimea la subrat: 54 cm. Latimea in umeri: 45 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Fason lejer. Maneci cu mansete incheiate. Linia umerilor lasata. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. In talie este o curea. Lungimea manecii (masurata de la guler): 66 cm. Lungimea: 79 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Fason drept. Incheiere cu nasturi. Linia umerilor lasata. Buzunar pe piept. Maneci cu mansete incheiate. Lungimea manecii (masurata de la guler): 72 cm. Latimea la subrat: 49 cm. Lungimea: 46 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Model neizolat cu captuseala. Fason drept. Buzunare oblice. Fixare cu fermoar si snap. Gluga nedetasabila.

Model neizolat fara captuseala. Fason drept. Buzunare oblice. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Model izolat. Fason drept. Maneci cu mansete incheiate. Buzunare oblice incheiate. Incheiere cu nasturi. Lungimea manecii. 59 cm. Lungimea: 55 cm. Latimea la subrat: 44 cm. Latimea in umeri: 37 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Model usor izolat pe captuseala. Fason drept. Incheiere cu fermoar. Buzunare exterioare incheiata. In interior buzunare suplimentare. Maneci cu mansete incheiate. Material ornamentat. Lungimea manecii. 68 cm. Lungimea: 70 cm. Latimea la subrat: 57 cm. Latimea in umeri: 47 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Model neizolat cu captuseala. Fason drept. Guler ridicat. Fixare cu fermoar si buton. Buzunare oblice. Finisaj din manseta. Lungimea manecii. 66 cm. Lungimea: 69 cm. Latimea la subrat: 59 cm. Latimea in umeri: 43 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Model care contine fibre naturale de canepa. Este folosita mult mai putina apa pentru a creste aceasta planta si nu se folosesc pesticide pe tot parcursul procesului. Model neizolat. Fason drept. Incheiere cu nasturi. Maneci cu mansete incheiate. Buzunare exterioare oblice, incheiate. Cusaturi decorative. Lungimea manecii. 66 cm. Lungimea: 76 cm. Latimea la subrat:

Crystal Clear este un proces inovator de vopsire care reduce cantitatea de deseuri si reduce impactul negativ al acestora asupra mediului. Fason drept. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Cusaturi decorative. Lungimea manecii. 62 cm. Lungimea: 55 cm. Latimea la subrat: 47 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate. Fason drept. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Lungimea manecii. 59 cm. Lungimea: 69 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Latimea in umeri: 40 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Model care contine fibre naturale de canepa. Este folosita mult mai putina apa pentru a creste aceasta planta si nu se folosesc pesticide pe tot parcursul procesului. Model neizolat. Fason drept. Incheiere cu nasturi. Maneci cu mansete incheiate. Buzunare oblice exterioare. Buzunar pe piept. Cusaturi decorative. Lungimea manecii. 63 cm. Lungimea: 67 cm. Latimea la

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason regular. Maneci cu mansete incheiate. Buzunare incheiate. Incheiere cu fermoar. Lungimea manecii. 66 cm. Lungimea: 66 cm. Latimea la subrat: 62 cm. Latimea in umeri: 47 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Fason drept. Model neizolat fara captuseala. Buzunare oblice exterioare. Buzunar pe piept. Maneci cu mansete incheiate. Cusaturi decorative. Incheiere cu nasturi. Material subtire. Lungimea manecii. 60 cm. Lungimea: 56 cm. Latimea la subrat: 47 cm. Latimea in umeri: 39 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Fason lejer. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Lungimea manecii (masurata de la guler): 70 cm. Lungimea: 70 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Fason lejer. Linia umerilor lasata. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Incheiere cu cleme. Buzunare oblice. Spatele mai lung. Lungimea manecii (masurata de la guler): 68 cm. Lungimea in fata: 70 cm. Lungimea in spate: 76 cm. Latimea la subrat: 60 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Vezi lee geaca direct in magazinul preferat.

itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Lee geaca la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru lee geaca si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru lee geaca trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,319 rezultate disponibile la cautare pentru lee geaca. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Lee geaca poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Lee geaca la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru lee geaca?

  Atunci cand vrei sa gasesti lee geaca la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au lee geaca?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau lee geaca la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru lee geaca?

  Poti gasi lee geaca in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.