Cauti lee camasa? Pret mic si Reduceri - 325 produse

Cauta lee camasa in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 325 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru lee camasa poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru lee camasa sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Fason regular. Guler moale button-under. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Latimea la subrat: 53,5 cm. Latimea in umeri: 42 cm. Lungimea manecii. 65,5 cm. Lungimea: 76 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Fason slim. Guler semi-stiff button down Maneci cu mansete incheiate. Incheiere cu nasturi. tesatura neteda. Emblema cu logo-ul marcii.

Fason drept. Maneca scurta. Incheiere cu nasturi. Model cu guler. Buzunar pe piept.

Fason lejer. Maneca scurta. Incheiere cu nasturi. Model cu guler. Cu un snur. Lungimea: 48 cm. Latimea la subrat: 43 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Relaxed fit. Maneci cu mansete incheiate. Maneca lunga. Guler soft in stil clasic Kent. Incheiere cu nasturi. Tesatura neteda. Stofa subtire, inflexibila. Circumferinta gulerului. 48 cm. Lungimea manecii. 65 cm. Lungimea: 71 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Latimea in umeri: 47 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Procesul de productie a bumbacului organic este mai ecologic, iar produsele realizate din acesta va sunt mai prietenoase. Relaxed fit. Maneca lunga. Buton soft cu guler jos. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Tesatura ornamentata. Lungimea: 76 cm. Lungimea manecii. 65 cm. Latimea la subrat: 58 cm. Latimea in umeri: 46 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason regular. Guler soft in stil clasic Kent. Incheiere cu cleme. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Stofa subtire, inflexibila. Material cu textura. Circumferinta gulerului. 43 cm. Lungimea manecii. 68 cm. Lungimea: 75 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Latimea in umeri: 44 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Fason regular. Guler soft in stil clasic Kent. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Incheiere cu cleme. Circumferinta gulerului. 48 cm. Lungimea manecii. 62 cm. Lungimea: 75 cm. Latimea la subrat: 62 cm. Latimea in umeri: 46 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Un produs a facut cel putin 20% din fibrele de canepa naturala care cresc mai repede decat alte plante, iar cererea lor de apa este mult mai mica. Fason drept. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Tesatura groasa, inflexibila. Lungimea manecii. 59 cm. Lungimea: 69 cm. Latimea la subrat: 54 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Fason lejer. Model cu guler. Maneci cu mansete incheiate. Linia umerilor lasata. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii (masurata de la guler): 75 cm. Lungimea: 73 cm. Latimea la subrat: 65 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Materialul folosit pentru acest produs a fost vopsit cu coloranti naturali. Fason regular. Maneca lunga. Buzunar pe piept. Guler soft in stil clasic Kent. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Tesatura ornamentata. Circumferinta gulerului. 46 cm. Lungimea manecii. 65 cm. Lungimea: 174 cm. Latimea la subrat: 57 cm. Latimea in umeri: 41 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Modelul este realizat din fibre, produse folosind procese de productie durabile, reducand astfel impactul acestora asupra mediului. Relaxed fit. Maneci cu mansete incheiate. Buton soft cu guler jos. Buzunar pe piept. Stofa subtire, inflexibila. Tesatura ornamentata. Lungimea manecii. 67 cm. Lungimea: 76 cm. Latimea in umeri: 49 cm. Latimea la subrat: 63 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Relaxed fit. Linia umerilor lasata. Maneci cu mansete incheiate. Guler soft in stil clasic Kent. Buzunar pe piept. inchidere cu nasturi si inchidere cu capse. Circumferinta gulerului. 50 cm. Lungimea manecii (masurata de la guler): 75 cm. Lungimea: 74 cm. Latimea la subrat: 64 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Fason regular. Maneci cu mansete incheiate. Guler soft in stil clasic Kent. Buzunar pe piept. inchidere cu nasturi si inchidere cu capse. Stofa subtire, inflexibila. Tesatura ornamentata. Circumferinta gulerului. 42 cm. Lungimea manecii. 67 cm. Lungimea: 74 cm. Latimea la subrat: 57 cm. Latimea in umeri: 44 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Regular fit. Buzunar pe piept. Maneci cu mansete incheiate. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii. 67 cm. Lungimea: 75 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Regular fit. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii. 66 cm. Lungimea: 75 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Regular fit. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Circumferinta gulerului. 45 cm. Lungimea manecii. 64 cm. Lungimea: 75 cm. Latimea la subrat: 58 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Potrivire relaxata la moda. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii. 64 cm. Lungimea: 74 cm. Latimea in umeri: 59 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Relaxed fit. Maneca scurta. Guler soft in stil clasic Kent. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Circumferinta gulerului. 44 cm. Lungimea: 71 cm. Latimea la subrat: 60 cm. Latimea in umeri: 46 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Modelul este realizat din modal fabricat din fibre 100% alternative ecologice. in plus, metoda de productie a tesaturilor economiseste consumul de apa. Fason lejer. Maneca scurta. Linia umerilor lasata. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea: 54 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Un produs a facut cel putin 20% din fibrele de canepa naturala care cresc mai repede decat alte plante, iar cererea lor de apa este mult mai mica. Fason drept. Maneca scurta. Model cu guler. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea: 55 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Lyocell este o fibra de celuloza din lemn care este produsa intr-un proces de productie durabil fara utilizarea de substante toxice. Relaxed fit. Model cu un guler stand-up. Maneca scurta. Incheiere cu nasturi. Buzunar pe piept. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea: 74 cm. Latimea la subrat: 48 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Fason lejer. Incheiere cu nasturi. Guler soft in stil clasic Kent. Tesatura ornamentata. Lungimea: 55 cm. Latimea la subrat: 50 cm. Circumferinta gulerului. 39 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Fason regular. Maneci cu mansete incheiate. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila.

Fason regular. Maneci cu mansete incheiate. Maneca lunga. Buzunar pe piept. Buton soft cu Guler jos. Incheiere cu nasturi.

Fason drept. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi.

Model lejer. Maneca lunga. Incheiere cu nasturi. Model cu guler. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea: 61 cm. Lungimea manecii. 61 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Relaxed fit. Buton soft cu guler jos. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Incheiere cu nasturi. Buzunar pe piept. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii. 65 cm. Lungimea: 76 cm. Latimea la subrat: 60 cm. Latimea in umeri: 50 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Fason regular. Maneci cu mansete incheiate. Guler soft in stil clasic Kent. Buzunar pe piept. Material ornamentat. Stofa subtire, inflexibila. Circumferinta gulerului. 42 cm. Lungimea manecii. 66 cm. Lungimea: 74 cm. Latimea in umeri: 43 cm. Latimea la subrat: 57 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Relaxed fit. Maneci cu mansete incheiate. Guler soft in stil clasic Kent. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Tesatura neteda. Stofa subtire, inflexibila. Circumferinta gulerului. 44 cm. Lungimea manecii. 67 cm. Lungimea: 77 cm. Latimea la subrat: 62 cm. Latimea in umeri: 49 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Regular fit. Maneca lunga. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Guler soft in stil clasic Kent. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Circumferinta gulerului. 46,5 cm. Lungimea manecii. 66 cm. Lungimea: 75 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Latimea in umeri: 43 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Relaxed fit. Maneca scurta. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Latimea la subrat: 56 cm. Lungimea: 68 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Relaxed fit. Maneca scurta. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Spatele mai lung. Lungimea in fata: 58 cm. Lungimea in spate: 65 cm. Latimea la subrat: 61 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Materialul folosit pentru acest produs a fost vopsit cu coloranti naturali. Relaxed fit. Model cu guler. Incheiere cu nasturi. Maneca scurta. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea: 71 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Regular fit. Maneca scurta. Buzunar pe piept. Guler soft in stil clasic Kent. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Circumferinta gulerului. 45 cm. Lungimea: 76 cm. Latimea la subrat: 58 cm. Latimea in umeri: 44 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Materialul folosit pentru acest produs a fost vopsit cu coloranti naturali. Relaxed fit. Model cu guler. Buzunar pe piept. Maneca lunga. Linia umerilor lasata. Maneci cu mansete incheiate. Incheiere cu nasturi. Spatele mai lung. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii (masurata de la guler): 75 cm. Lungimea in fata: 74 cm. Lungimea in spate: 81 cm. Latimea la subrat: 68 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Regular fit. Guler soft in stil clasic Kent. Maneca scurta. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Circumferinta gulerului. 42 cm. Lungimea: 77 cm. Latimea la subrat: 58 cm. Latimea in umeri: 44 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Fason regular. Maneca scurta. Guler soft in stil clasic Kent. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Spatele mai lung. Circumferinta gulerului. 46 cm. Lungimea in fata: 76 cm. Lungimea in spate: 80 cm. Latimea la subrat: 58 cm. Latimea in umeri: 44 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Relaxed fit. Guler moale pentru bowling. Maneca scurta. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea: 72 cm. Latimea la subrat: 62 cm. Dimensiunile date pentru marimea: L.

Un model din linia Lee®: Pentru o lume care functioneaza ™, creat in spiritul dezvoltarii durabile. Produsul contine nu mai putin de 20% fibre alternative, a caror utilizare economiseste apa si electricitate. Relaxed fit. Model cu guler. Maneca scurta. Linia umerilor lasata. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea: 55 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Vezi lee camasa direct in magazinul preferat.

Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Lee camasa la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru lee camasa si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru lee camasa trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,106 rezultate disponibile la cautare pentru lee camasa. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Lee camasa poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Lee camasa la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru lee camasa?

  Atunci cand vrei sa gasesti lee camasa la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au lee camasa?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau lee camasa la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru lee camasa?

  Poti gasi lee camasa in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.