Cauti karl lagerfeld espadrile? Pret mic si Reduceri - 834 produse

Cauta karl lagerfeld espadrile in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 834 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru karl lagerfeld espadrile poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru karl lagerfeld espadrile sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Dimensiunile disponibile sunt cele ale producatorul italian, raportate la dimensiunile europene standard. Marimea comandata poate diferi fata de cea inscriptionata pe eticheta (IT 38 / XXS = EU XS). Pentru a fi sigur, va rugam sa consultati tabelul cu marimi. Varful usor rigidizat. Spatele calcaiului usor rigidizat. Talpa din guma. Interior textil. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda si moale. Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda, intarita. Talpa din guma. Spatele calcaiului usor rigidizat. Brant confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Modelele din linia Karl Cares sunt realizate din materiale produse intr-un proces de productie durabil, ecologic. Cutie rotunda, usor intarita. Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Interior confortabil. Detalii decorative. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Varf moale. Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Interior textil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda, usor intarita. Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Interior confortabil. Broderie decorativa. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda, usor intarita. Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Interior confortabil. Detaliu decorativ in fata. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material ornamentat. Cutie rotunda, usor intarita. Spatele calcaiului usor rigidizat. Talpa din guma. Model pe platforma. Inaltimea platformei: 8,5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material ornamentat. Cutie rotunda, usor intarita. Spatele calcaiului moale. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 22,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Dimensiunile disponibile sunt cele ale producatorul italian, raportate la dimensiunile europene standard. Marimea comandata poate diferi fata de cea inscriptionata pe eticheta (IT 38 / XXS = EU XS). Pentru a fi sigur, va rugam sa consultati tabelul cu marimi. Varful usor rigidizat. Spatele calcaiului usor rigidizat. Talpa din guma. Interior textil. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda si moale. Talpa din guma. Interior din piele. Model cu toc plat.

Varf moale. Talpa din guma. Insertie din piele. Spatele calcaiului moale. Detalii decorative. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda, usor intarita. Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Insertie din piele. Detalii decorative. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda si moale. Spatele calcaiului moale. Talpa din guma. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda, usor intarita. Spatele calcaiului moale. Talpa din guma. Interior confortabil. Detaliu decorativ in fata. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda, intarita. Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Interior confortabil. Detaliu decorativ in fata. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material ornamentat. Varf moale. Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Interior din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Vezi karl lagerfeld espadrile direct in magazinul preferat.

decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Karl lagerfeld espadrile la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru karl lagerfeld espadrile si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru karl lagerfeld espadrile trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,221 rezultate disponibile la cautare pentru karl lagerfeld espadrile. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Karl lagerfeld espadrile poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Karl lagerfeld espadrile la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru karl lagerfeld espadrile?

  Atunci cand vrei sa gasesti karl lagerfeld espadrile la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au karl lagerfeld espadrile?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau karl lagerfeld espadrile la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru karl lagerfeld espadrile?

  Poti gasi karl lagerfeld espadrile in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.