Cauti incarcator auto wireless? Pret mic si Reduceri - 366 produse

Cauta incarcator auto wireless in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 366 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru incarcator auto wireless poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru incarcator auto wireless sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

 • Padul de incarcare ofera o solutie rapida si eficienta pentru consola centrala sau Amarturenbrett.
 • Smartphone-ul este intotdeauna usor accesibil. Daca este necesar, pur si simplu de pe suportul de incarcare acceptati sau trimiteti din nou pentru a continua procesul de incarcare. Totul fara a fi nevoie sa conectati un cablu la telefon.
 • „Incarcare rapida fara fir” este tehnologia practica de incarcare fara fir pentru a evita zilnic haosul prin cablu.
 • Dispozitivul simplu se inchide si incepe incarcarea. Incarcarea se face fara fir prin tehnologie de inductie (Standard Qi)
 • Tehnologia Qi ajuta multi producatori precum Apple, Samsung, Sony, Huawei, LG sau Xiaomi, facandu-l compatibil cu Apple iPhone iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12 Samsung Galaxy S20, S20 + S21, S21 +
 • Electronica de siguranta integrata asigura siguranta. Protejeaza impotriva supraincarcarii, supratensiunii la temperaturi ridicate si reziduurilor.
 • Incarcatorul rapid se incarca complet de doua ori mai repede decat incarcatoarele standard. Modul de incarcare rapida (> 5W) (nu este inclus) a necesitat efectuarea unei tensiuni de alimentare cu tehnologia de incarcare rapida

 

Input

5.0V max. 2.0A
9.0V max. 2.0A
12.0V max. 2.0A

Output

5.0V max. 1.0A (5.0W)
7.5V max. 1.0A (7.5W)
9.0V max. 1.12A (10.0W)
9.0V max. 1.66A (15.0W)

max. performance
15.0 W

 

Tehnologia de incarcare prin inductie Qi permite incarcarea fara fir a telefoanelor inteligente si a tabletelor. Pentru ca trebuie doar sa plasati telefonul mobil pe un pad pentru incarcarea cu Qi, acesta impiedica uzura portului de incarcare al telefonului. Deoarece Qi este un sistem standardizat, placa de incarcare si telefonul mobil nu trebuie sa fie de la acelasi producator. Astfel, orice incarcator Qi va fi compatibil cu o varietate de telefoane mobile diferite. 
Consultati manualul de utilizare al smartphone-ului dvs. pentru a afla daca acesta respecta standardele QI.

Incarcator compact QI fara fir (5W)
Suprafata placii de incarcare din cauciuc anti-alunecare
Pur si simplu conectati pad-uk la un adaptor de alimentare USB si plasati dispozitivul mobil cu functia Qi pe placuta pentru a incepe incarcarea
Compatibil cu toate dispozitivele certificate Qi, incluzand mai multe modele Samsung Galaxy S, modele Nokia Lumia si alte cateva modele de telefoane ale diferitelor branduri.
Necesita adaptor de alimentare 5V / 2A (nu este inclus)

Pad de incarcare wireless pentru incarcarea wireless a smartphone-urilor compatibile Qi prin inductie - cu bobina integrata in incarcator cu pana la 10W, dispozitivul poate fi incarcat foarte rapid si eficient de exemplu, la serviciu la birou sau acasa.

Incarca un smartphone compatibil sau un alt dispozitiv Qi compatibil

Plug & Play - Nu este necesar un driver

Afisaj LED integrat

Culoare: alb / negru

Pachetul contine: statie de incarcare Qi, manual de utilizare (necesita un incarcator la priza - nu este inclus).

 

Acest incarcator wireless de la Delock este un accesoriu pentru incarcatorul USB Delock 41450, care este echipat cu conectorul corespunzator. Aceasta permite extinderea incarcatorului cu un al doilea modul de incarcare fara fir.

Incarcare wireless rapida
Incarcatorul accepta incarcarea rapida de pana la 15 W cu smartphone-uri echipate corespunzator.

Specificatii
• Incarcare wireless: 5,0 W / 7,5 W / 10,0 W / 15,0 W
• Culoare: alb
• Dimensiuni (LxlxI): aprox. 93 x 92 x 31 mm

Cerinte de sistem
• Delock 41450

Pachetul contine
• Modul de incarcare wireless

Incarcator auto Hama FC-10 Flex-Set 187241, Wireless Fast Charge, Antracit

Suport Auto Samsung CNT Wireless Charging Car Holder Universal (max 10W), GP-PLU021SAABW - Black   Culoare: Negru   Compatibilitate: Universal   Lungime Cablu: 1 m   Dimensiuni (WxHxD): 67.8 x 22.7 x 106.6 mmGreutate: 138 g

 • Suportul de birou inteligent va mentine dispozitivul aproape la indemana in pozitia corecta.
 • Indiferent daca trebuie sa pastrati intotdeauna sau smartphone-ul de birou la vedere pentru a privi videoclipurile de agrement, suportul elegant pentru masa este versatil si, in plus, este un adevarat eye-catcher.
 • „Wireless Fast Charge” este tehnologia practica de incarcare wireless pentru a evita haosul zilnic al cablurilor.
 • Dispozitivul simplu inchide si incepe incarcarea. Incarcarea se face fara fir prin tehnologia de inductie (standard Qi)
 • Tehnologia Qi ajuta multi producatori precum Apple, Samsung, Sony, Huawei, LG sau Xiaomi, facandu-l compatibil cu Apple iPhone iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12 Samsung Galaxy S20, S20 + S21, S21 +
 • Componentele electronice de siguranta integrate asigura siguranta. Protejeaza impotriva suprasolicitarii, supratensiunii la temperaturi ridicate si a resturilor.
 • Incarcatorul rapid se incarca complet de doua ori mai repede decat incarcatoarele standard. Modul de incarcare rapida (> 5W) (nu este inclus) necesita efectuarea unei tensiuni de alimentare cu tehnologia de incarcare rapida

 


Intrare: 5.0V max. 2,0A (10,0W) 9,0V max. 1,67A (15,0W) Iesire: 5,0V max. 1,0A (5,0W) 9,0V max. 1.2A (10.8W) Frecventa: 110-205 kHz Distanta de incarcare: 3-8mm

Incarcator compact QI fara fir (5W)
Suprafata tampon de incarcare cauciucata antiderapanta
Pur si simplu conectati incarcatorul la un adaptor de alimentare USB si asezati dispozitivul mobil cu Qi pe pad pentru a incepe incarcarea
Compatibil cu toate dispozitivele certificate Qi, inclusiv mai multe modele Samsung Galaxy S, modele Nokia Lumia si alte cateva modele de telefoane de diferite marci.
Necesita adaptor de alimentare 5V / 2A (nu este inclus)

Va rugam sa verificati manualul de utilizare al smartphone-ului dvs. pentru a afla daca este compatibil cu QI.

Vezi incarcator auto wireless direct in magazinul preferat.

cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Incarcator auto wireless la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru incarcator auto wireless si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru incarcator auto wireless trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,011 rezultate disponibile la cautare pentru incarcator auto wireless. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Incarcator auto wireless poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Incarcator auto wireless la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru incarcator auto wireless?

  Atunci cand vrei sa gasesti incarcator auto wireless la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au incarcator auto wireless?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau incarcator auto wireless la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru incarcator auto wireless?

  Poti gasi incarcator auto wireless in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.