Cauti inaza cobra? Pret mic si Reduceri - 517 produse

Cauta inaza cobra in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 517 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru inaza cobra poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru inaza cobra sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Scaunul de gaming Inaza Cobra este solutia optima pentru partide lungi de gaming sau pentru lucrul la birou, oferind un design ergonomic, cu suport lateral si lombar. Este echipat cu un piston pe gaz clasa 3 ce va permite sa reglati inaltimea scaunului, avand o cursa de 8 centimetri. Scheletul scaunului este construit din otel pentru a asigura o rezistenta mare in timp. Mulajul spatarului si al sezutului este realizat din spuma cu densitate mare (50-55kg/m3 pentru spatar si 55-60kg/m3 pentru sezut. Spuma este imbracata in materiale de calitate din piele sintetica si avand insertii de material textil. Pe langa reglajul pe inaltime, scaunul dispune si de functie de balansare de pana la 12 grade.  Dimensiuni: Latime scaun: 51 cm Adancime scaun: 51 cm Inaltime sezut: 44-52 cm Inaltime spatar: 77 cm Latime spatar: 57 cm Inaltime scaun: 113-121 cm

Vezi inaza cobra direct in magazinul preferat.

vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Inaza cobra la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru inaza cobra si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru inaza cobra trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,242 rezultate disponibile la cautare pentru inaza cobra. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Inaza cobra poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Inaza cobra la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru inaza cobra?

  Atunci cand vrei sa gasesti inaza cobra la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au inaza cobra?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau inaza cobra la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru inaza cobra?

  Poti gasi inaza cobra in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.