Cauti imilab ec2? Pret mic si Reduceri - 1,123 produse

Cauta imilab ec2 in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 1,123 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru imilab ec2 poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru imilab ec2 sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Xiaomi - IMILAB EC2 ( fara unitate gateway )    Camera Wi-Fi cu acumulator (complet independenta, se monteaza simplu fara fire electrice de conectare) Autonomie acumulator cu o singura incarcare de pana la 4 luni – perioada de autonomie a acumulatorului difera in functie de conditiile climaterice si a traficului din zona camerei.  Se foloseste in exterior/interior – camera are protectie mare IP66 si functioneaza la exterior in conditii de temperaturi extreme ( opereaza la temperaturi de la -20 C pana la 50 C ) AI -detecteaza prezenta umana -comunica evenimentul pe telefon/tableta Functioneaza cu aplicatia Xiaomi – Mi Home pe telefon mobil/tableta Se pot conecta Wi-Fi pana la 4 camere la o unitate gateway ( camera se conecteaza la internet/aplicatie doar prin gateway- nu este inclus in pachet )  Camera se activeaza la miscare /detectare prezenta umana si inregistreaza evenimentele pe memory card-ul conectat la Gateway ( accepta memory card de max 64Gb – nu este inclus in pachet si se achizitioneaza separat) Comunicare audio in ambele sensuri, inspre si dinspre camera

Vezi imilab ec2 direct in magazinul preferat.

flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Imilab ec2 la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru imilab ec2 si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru imilab ec2 trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 580 rezultate disponibile la cautare pentru imilab ec2. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Imilab ec2 poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Imilab ec2 la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru imilab ec2?

  Atunci cand vrei sa gasesti imilab ec2 la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au imilab ec2?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau imilab ec2 la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru imilab ec2?

  Poti gasi imilab ec2 in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.