Cauti huggies elite soft? Pret mic si Reduceri - 164 produse

Cauta huggies elite soft in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 164 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru huggies elite soft poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru huggies elite soft sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Scutecele Huggies Elite Soft Pants ingrijesc pielea delicata a bebelusului ca imbratisarea mamei. Noua serie de scutece Elite Soft este special conceputa pentru bebelusi, este potrivita pentru pielea predispusa la iritatii, aprobata de dermatolog. Atat in interior, cat si exterior contin materiale foarte moi, pentru pielea delicata a bebelusului. Interior inovator absoarbe lichidul si scaunul lichid in cateva secunde, contribuind la pastrarea pielii bebelusului uscata cat mai mult posibil. Huggies Elite Soft Pants are o banda elastica in talie, pentru ca scutecul sa adere bine la corp, insa sa nu stranga prea tare burtica si sa nu frece pielea delicata a copilului. Indicatorul special isi schimba culoarea atunci cand scutecul devine umed - ca sa puteti usor determina cand scutecul trebuie schimbat. Caracteristicile scutecelor Huggies Elite Soft Pants:- Ingrijirea pielii 4 in 1: moale, absorbant, respirabil, hipoalergenic;- Cu 50 % mai subtire, si mai absorbant, si mai respirabil*;- Materiale ultra-moi si delicate cu pielea**;- Indicatorul de umezeala isi schimba culoarea cand este ud;- Usor de pus – doar trageti chiloteii;- Usor de scos – doar trageti de cusatura laterala;- Banda pentru aruncare: scoateti, infasurati si fixati cu banda pentru aruncare;- Banda elastica moale care se adapteaza la dimensiunea variabila a burticii bebelusului;0 % parfum, latex, clor elementar. * fata de versiunea anterioara a produsului;** in comparatie cu chiloteii Huggies.

Scutecele Huggies Elite Soft ingrijesc pielea delicata a bebelusului ca imbratisarea mamei. Noua serie Elite Soft este special conceputa pentru bebelusi, este potrivita pentru pielea predispusa la iritatii, aprobata de dermatologi. Atat in interior, cat si exterior contin materiale foarte moi, pentru pielea delicata a bebelusului. Stratul interior inovator al SoftAbsorb absoarbe lichidul si scaunul lichid in cateva secunde, contribuind la pastrarea pielii bebelusului uscate cat mai mult posibil. Pernutele moi ale stratului interior creeaza o bariera delicata intre pielea bebelusului si scaunul lichid. Stratul interior cu canale de absorbtie absoarbe si distribuie uniform lichidul de-a lungul intregului scutec pentru a reduce umflarea si atarnarea. Huggies Elite Soft are un brau elastic, pentru ca scutecul sa adereze bine la corp, insa sa nu stranga prea tare burtica si sa nu frece pielea delicata a copilului. Buzunarul interior de pe brau previne scurgerea scaunului lichid pe spate. Microporii, care permit pielii sa "respire", asigura o circulatie a aerului in interiorul scutecului, impiedica aparitia dermatitei intertriginoase. Indicatorul special isi schimba culoarea atunci cand scutecul devine umed - ca sa puteti usor determina cand scutecul trebuie schimbat. Caracteristicile scutecelor Huggies Elite Soft:- Sunt potrivite pentru pielea predispusa la iritatii, aprobate de dermatolog;- Stratul interior inovator SoftAbsorb absoarbe lichidul in cateva secunde;- Pernutele deosebit de moi ale stratului interior creeaza o bariera delicata intre pielea bebelusului si scaunul lichid;- Stratul interior cu canale absorbante absoarbe si distribuie uniform;- Buzunarul interior special de pe brau ajuta la prevenirea scurgerii pe spinare;- Materialele poroase permit pielii sa ""respire”;- Indicatorul de umiditate va sopteste cand scutecul trebuie schimbat.  

Scutecele Huggies Elite Soft ingrijesc pielea delicata a bebelusului ca imbratisarea mamei. Noua serie Elite Soft este special conceputa pentru bebelusi, este potrivita pentru pielea predispusa la iritatii, aprobata de dermatologi. Atat in interior, cat si exterior contin materiale foarte moi, pentru pielea delicata a bebelusului. Stratul interior inovator al SoftAbsorb absoarbe lichidul si scaunul lichid in cateva secunde, contribuind la pastrarea pielii bebelusului uscate cat mai mult posibil. Pernutele moi ale stratului interior creeaza o bariera delicata intre pielea bebelusului si scaunul lichid. Stratul interior cu canale de absorbtie absoarbe si distribuie uniform lichidul de-a lungul intregului scutec pentru a reduce umflarea si atarnarea. Huggies Elite Soft are un brau elastic, pentru ca scutecul sa adereze bine la corp, insa sa nu stranga prea tare burtica si sa nu frece pielea delicata a copilului. Buzunarul interior de pe brau previne scurgerea scaunului lichid pe spate. Microporii, care permit pielii sa "respire", asigura o circulatie a aerului in interiorul scutecului, impiedica aparitia dermatitei intertriginoase. Indicatorul special isi schimba culoarea atunci cand scutecul devine umed - ca sa puteti usor determina cand scutecul trebuie schimbat. Caracteristicile scutecelor Huggies Elite Soft:- Sunt potrivite pentru pielea predispusa la iritatii, aprobate de dermatolog;- Stratul interior inovator SoftAbsorb absoarbe lichidul in cateva secunde;- Pernutele deosebit de moi ale stratului interior creeaza o bariera delicata intre pielea bebelusului si scaunul lichid;- Stratul interior cu canale absorbante absoarbe si distribuie uniform;- Buzunarul interior special de pe brau ajuta la prevenirea scurgerii pe spinare;- Materialele poroase permit pielii sa ""respire”;- Indicatorul de umiditate va sopteste cand scutecul trebuie schimbat. Dimensiune articol ambalat: 42 x 29 x 12 cm  

Vezi huggies elite soft direct in magazinul preferat.

vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Huggies elite soft la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru huggies elite soft si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru huggies elite soft trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,480 rezultate disponibile la cautare pentru huggies elite soft. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Huggies elite soft poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Huggies elite soft la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru huggies elite soft?

  Atunci cand vrei sa gasesti huggies elite soft la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au huggies elite soft?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau huggies elite soft la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru huggies elite soft?

  Poti gasi huggies elite soft in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.