Cauti glicemie? Pret mic si Reduceri - 383 produse

Cauta glicemie in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 383 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru glicemie poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru glicemie sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

POLYGEMMA NR.19 50ML(GLICEMIE) Polygemma nr. 19 (Glicemie) ajuta la menainerea nivelului normal al glucozei în sânge.

Are proprietati hipoglicemice, stimuleaza functiile pancreasului, recomandat pentru diabet zaharat, hiperglicemie. Contribuie la mentinerea nivelului glicemiei in limite normale, functionarea normala a pancreasului.

Pancreas sanatos, glicemie normala. Are actiune hipoglicemianta, carminativa, diuretica, de stimulare a functiilor hepatice si renale.

 

Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Dud negru, Nuc si mladite de Afin.Actiune hipoglicemianta.Imbunatateste functionarea pancreasului.Adjuvant in complicatiile vasculare ale diabetului.Mod de administrare:Se recomanda administrarea a 2 ml de 3 ori pe zi, diluati in putina apa, inainte de mese.Cure de 2-3 luni, repetate la nevoie.

Healthyline,Ace cu cap sigilat SHL-A100 pentru glicemie cutie 100 Buc Ace cu cap sigilat pentru glicemie 100 Buc SHL A 100

Dr.Max Ceai din plante pentru glicemie normala este un supliment alimentar sub forma de ceai cu un continut de amestec din plante, ambalat in plicuri individuale, care prin proprietatile substantelor active continute de acestea contribuie la mentinerea unui nivel normal al glicemiei in sange.

 

Bandele de testare SD CodeFree contin un electrod ce masoara nivelul glucozei.Glucoza din picatura de sange se amesteca cu reactivul de pe banda de te

Teste de glicemie MULTICARE IN 50 teste/ cutie Teste de glicemie, compatibile cu Analizorul MULTICARE IN, ajuta la masurarea preciza si rapida a nivelului de glicemie din sange.

Diabetul zaharat este una din asa-numitele „boli ale secolului 21”, care afecteaza un numar foarte mare de persoane din intreaga lume. Asadar, cunoast

TESTE GLICEMIE FORA 50BUC Punctul de aplicare a picaturii este foarte bine evidenţiat, pentru evitarea erorilor de masurare

Bandeletele iDia servesc la determinarea cantitativa a glucozei din sangele total proaspat.

Testare rapida si precisa, aparatul nu necesita codare.

 

Genereaza rezultate precise, chiar si la concentratii scazute ale glucozei in s

Teste pentru masurarea glicemiei, ce se utilizeaza impreuna cu glucometrul VivaChek Eco.

CONTOUR PLUS BANDELETE X 50 buc teste de glicemie Genereaza rezultate precise, chiar si la concentratii scazute ale glucozei in sange - caz in care masuratorile fiabile sunt extrem de importante

ACCU-CHEK ACTIVE 50 STR -TESTE GLICEMIE Testele Glicemie Accu Chek Active sunt compatibile cu: Glucometru Accu Chek Noul Active și Glucometru Accu Chek Active.

ORGANIC INDIA Scorti?oar? Zeylanicum (Ceylon) | Antioxidant ?i Glicemie 60 caps Scoraișoara de tip Ceylon este un condiment aromat cu beneficii spectaculoase asupra starii de bine. Denumirea botanica este Cinnamomum zeylanicum. Natura încalzitoare a scoraișoarei susaine sanatatea metabolica, îmbunataaește digestia și ajuta la ameliorarea durerilor articulare. Ayurveda folosește scoraișoara pentru a promova asimilarea nutrienailor și îmbunataairea puterii digestive.

Analizor glicemie colesterol si trigliceride MULTICARE IN Masoara rapid si precis glicemia, colesterolul și trigliceridele, prin prelevarea unei picaturi de sânge din deget. Aparat performant, de mici dimensiuni, cu un ecran LCD mare, cu o capacitate de memorare de pâna la 500 de rezultate.

Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de dud negru, nuc si mladite de afin care ajuta la mentinerea nivelului normal al glucozei in sange.

CEAI RT GLICEMIE NORMALA 180g FAUNUS PLANT Ceaiul "Reaete Tradiaionale" Glicemie Normala este un amestec din 9 plante medicinale realizat dupa o reaeta tradiaionala, care contribuie la menţinerea nivelului glicemiei în limite normale, fiind recomandat în diabet zaharat, hiperglicemie.

Healthyline,Teste de glicemie SHL-GS50 cutie 50 BUC lot vechi Teste glicemie SHL GS50 50 Buc

ACCU-CHEK INSTANT 50 STR -TESTE GLICEMIE Bandeletele reactive compatibile cu glucometrul Accu-Chek Instant, în vederea monitorizarii eficienaei controlului glicemic.

Testele de glicemie Cera Chek necesita doar o cantitate mica de sange pentru a efectua un test de glucoza – doar 1-2µl de sange.Testele de glicemie Ce

Vezi glicemie direct in magazinul preferat.

itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Altii au mai cautat si:

Glicemie la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru glicemie si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru glicemie trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,023 rezultate disponibile la cautare pentru glicemie. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Glicemie poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Glicemie la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru glicemie?

  Atunci cand vrei sa gasesti glicemie la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au glicemie?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau glicemie la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru glicemie?

  Poti gasi glicemie in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.