Cauti geox pantofi copii? Pret mic si Reduceri - 213 produse

Cauta geox pantofi copii in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 213 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru geox pantofi copii poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru geox pantofi copii sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Sistemul Geox Respira: Au tehnologia Geoc Respira , datorita talpei in trei straturi cu sistemul de perforari care respira imbunatateste ventilarea, si datorita acesteia permite ingrijirea sanatii picioarelor si asigura confortul folosirii incaltamintei. Spatele calcaiului rigidizat. Model legat cu sireturi. Interior textil. Onterior confortabil. Brant confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27,3 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Sistemul Geox Respira: Au tehnologia Geoc Respira, datorita talpei in trei straturi cu Sistemul de perforari care Respira imbunatateste ventilarea, si datorita acesteia permite ingrijirea sanatii picioarelor si asigura confortul folosirii incaltamintei. Cutie rotunda, intarita. Talpa din guma. Spatele calcaiului rigidizat. Insertie din piele. Pantof cu platforma. Model legat cu sireturi.

Sistemul Geox Respira: Au tehnologia Geoc Respira, datorita talpei in trei straturi cu Sistemul de perforari care Respira imbunatateste ventilarea, si datorita acesteia permite ingrijirea sanatii picioarelor si asigura confortul folosirii incaltamintei. Cutie rotunda, intarita. Talpa din guma. Spatele calcaiului rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi.

Sistemul Geox Respira: Au tehnologia Geoc Respira, datorita talpei in trei straturi cu Sistemul de perforari care Respira imbunatateste ventilarea, si datorita acesteia permite ingrijirea sanatii picioarelor si asigura confortul folosirii incaltamintei. Cutie rotunda, intarita. Talpa din guma. Spatele calcaiului rigidizat. Interior confortabil. Model legat cu sireturi.

Sistemul Geox Respira: Au tehnologia Geoc Respira, datorita talpei in trei straturi cu Sistemul de perforari care Respira imbunatateste ventilarea, si datorita acesteia permite ingrijirea sanatii picioarelor si asigura confortul folosirii incaltamintei. Material neted. Varf rotund. Talpa din guma. Interior textil.

light Flexy Sistem de Brant pentru libertatea de miscare. membrana unica si impermeabila a tehnologiei Geox Respira ajuta la scaderea umezelii excesive si asigura impermeabilitatea. Pantofi cu branturi luminoase. Incheiere cu scai. Cutie rotunda, usor intarita. Spatele calcaiului usor rigidizat.

tehnologia Aerantis impiedica supraincalzirea corpului, asigurand respirabilitate, Rezistenta la apa si Rezistenta la vant. Varf rotund. Model legat cu sireturi. Interior textil. Talpa din guma.

Vezi geox pantofi copii direct in magazinul preferat.

decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Geox pantofi copii la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru geox pantofi copii si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru geox pantofi copii trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,631 rezultate disponibile la cautare pentru geox pantofi copii. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Geox pantofi copii poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Geox pantofi copii la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru geox pantofi copii?

  Atunci cand vrei sa gasesti geox pantofi copii la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au geox pantofi copii?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau geox pantofi copii la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru geox pantofi copii?

  Poti gasi geox pantofi copii in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.