Cauti fazele lunii? Pret mic si Reduceri - 1,190 produse

Cauta fazele lunii in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 1,190 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru fazele lunii poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru fazele lunii sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Statie meteo wireless, sincronizare ora DCF, afisare presiune atmosferica, fazele lunii.Principalele caracteristici:- Previziune meteo- Afisarea fazelor lunii si a mareelor- Avertizare de inghet- Frecventa de transmisie senzor extern wireless: 433,92 MHz- Distanta de transmisie de pana la 60 mIncarcator USB 1AEcran colorSpecificatii:Actualizare ora prin DCFCalendar pana in anul 2099Timp in format optional 12/24 hFunctia de alarma zilnicaFunctia automata de amanare (snooze)Zilele saptamanii in 7 limbi: engleza, germana, italiana, franceza, spaniola, olandeza si danezaIntervalul de presiune barometrica:600-1100 hPa / mb17.72-32.50 inHgTendinta modificarilor de presiuneHistograma arata media pentru presiunea atmosferica pentru 24 de oreUmiditate: interna si externa, gama masurabila intre 20% -95% RHMasurarea temperaturii:interior: 0 ° C (32/122 ° F)Exterior: -20/60 ° C (-4 / 140 ° F)Temperatura afisata in ° C sau ° FAfiseaza valoarea minima / maxima a temperaturii si umiditatii aeruluiAlimentare:- Statie meteo: 2 baterii AA (LR6) si alimentator DC: 5.0V 1.5A- Senzor wireless extern: Baterie: 2 baterii AAA (LR03)Inclus in colet:Statie meteoSenzor exteriorBaterii: 2 x AAA LR03 si 2 x AA LR6.

Vezi fazele lunii direct in magazinul preferat.

evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Fazele lunii la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru fazele lunii si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru fazele lunii trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,094 rezultate disponibile la cautare pentru fazele lunii. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Fazele lunii poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Fazele lunii la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru fazele lunii?

  Atunci cand vrei sa gasesti fazele lunii la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au fazele lunii?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau fazele lunii la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru fazele lunii?

  Poti gasi fazele lunii in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.