Cauti converse tenisi? Pret mic si Reduceri - 535 produse

Cauta converse tenisi in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 535 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru converse tenisi poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru converse tenisi sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Gamba ridicata. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Spatele calcaiului rigidizat. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Gulerul gambei moale. Gamba ridicata. Spatele calcaiului rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Gulerul gambei moale. Gamba ridicata. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Gamba confectionata din panza asigura o buna ventilare a piciorului. Fata clasica din guma. Spatele calcaiului  rigidizat. Brant stabil, confortabil. Talpa alba, groasa cu presaj care asigura o aderenta optima. Fundul talpii din celebrul model All Star. Lungimea brantului pentru marimea 44 este de 28,5cm.

Talpa sculptata. Brant confortabil. Onterior confortabil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Varf rigidizat. Spatele calcaiului rigidizat. Talpa din guma. Talpa stabila. Interior textil. Onterior confortabil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Spatele calcaiului rigidizat. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Gulerul gambei moale. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Gulerul gambei moale. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Cutie rotunda din cauciuc. Talpa din guma. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Talpa din guma. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Talpa din guma. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Talpa din guma. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Varf rigidizat. Gamba ridicata. Talpa din guma. Talpa stabila. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Spatele calcaiului rigidizat. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Talpa din guma. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Gulerul gambei moale. Talpa stabila. Spatele calcaiului rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Interior textil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Talpa din guma. Spatele calcaiului moale. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Interiorul din material textil. Brant textil, confortabil. Fata clasica din guma. Pe limba emblema cu logo-ul marcii. Spatele calcaiului rigidizat. Talpa alba, groasa cu presaj care asigura o aderenta optima. Fundul talpii din celebrul model All Star. Lungimea brantului pentru marimea 37 este de 23,5cm.

Gulerul gambei moale. Gulerul gambei conturat. Spatele calcaiului rigidizat. Brant confortabil. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda din cauciuc. Talpa din guma. Spatele calcaiului rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Varf rigidizat. Talpa antialunecare. Talpa din guma. Spatele calcaiului rigidizat. Interior textil. Onterior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Spatele calcaiului rigidizat. Interior textil. Brant textil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Varf din guma. Talpa din guma. Spatele calcaiului rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Varf rigidizat. Talpa din guma. Talpa stabila. Spatele calcaiului rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. inaltimea platformei: 3,5 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Cutie rotunda din cauciuc. Spatele calcaiului moale. Talpa anti-alunecare. Interior confortabil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Cutie rotunda din cauciuc. Spatele calcaiului rigidizat. Talpa din guma. Interior textil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Varf rotund. Talpa din guma. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi.

Cutie rotunda din cauciuc. Varful usor rigidizat. Talpa anti-alunecare. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior confortabil. Model legat cu sireturi. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Cutie rotunda din cauciuc. Talpa din guma. Interior textil. Model legat cu sireturi.

Varf din guma. Talpa din guma. Spatele calcaiului usor rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi.

Varf rotund. Talpa din guma. Interior textil. Model legat cu sireturi.

Varf rotund. Talpa sculptata. Interior textil. Model legat cu sireturi.

Cutie rotunda, intarita. Interior textil. Spatele calcaiului rigidizat. Model legat cu sireturi. Talpa stabila.

Talpa din guma. Spatele calcaiului rigidizat. Interior textil. Model legat cu sireturi. inaltimea platformei: 4 cm. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Vezi converse tenisi direct in magazinul preferat.

evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Converse tenisi la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru converse tenisi si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru converse tenisi trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 487 rezultate disponibile la cautare pentru converse tenisi. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Converse tenisi poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Converse tenisi la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru converse tenisi?

  Atunci cand vrei sa gasesti converse tenisi la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au converse tenisi?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau converse tenisi la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru converse tenisi?

  Poti gasi converse tenisi in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.