Cauti controller wireless xbox one? Pret mic si Reduceri - 1,101 produse

Cauta controller wireless xbox one in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 1,101 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru controller wireless xbox one poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru controller wireless xbox one sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Controller Wireless Microsoft Xbox One, Electric Volt

Controller Wireless Microsoft Xbox One, Shock Blue

Controller Wireless Xbox One Elite Series 2       Xbox Elite Wireless Controller Seria 2   Construit pentru performanta Proiectat pentru a raspunde nevoilor jucatorilor competitivi de astazi, noul controller wireless Xbox Elite Series 2 ofera peste 30 de moduri noi de a juca ca un profesionist. Imbunatateste-ti tinta cu ajutorul unor noi butoane de tensiune pentru degetele mari, trageti si mai repede cu trigger-locks-urile mai scurte decat de obicei, si urmareste-ti tinta cu dexteritate datorita prinderii cauciucate.     Optimizat pentru tine Adaptati controllerul la stilul dumneavoastra preferat de jocuri, cu noi forme de paddle si thumbstick interschimbabile. Salvati pana la 3 profiluri personalizate si 1 profil implicit pe controller si comutati intre ele rapid cu butonul Profil. Utilizati cablul wireless Xbox, Bluetooth sau cablul USB-C pentru a reda pe dispozitivele dumneavoastra Xbox One si Windows 10.     Mai multe modalitati de personalizare Experimentati personalizarea nelimitata cu aplicatia Accesorii Xbox. Utilizati optiuni de configurare exclusive, cum ar fi maparea butoanelor pentru comenzi vocale, cum ar fi „inregistrati” sau „faceti o captura de ecran”. Alocati un buton pentru a actiona ca o „Tasta Shift” pentru a activa intrari alternative pentru fiecare dintre celelalte butoane.      Conceput pentru gameplay extins Ramaneti la joc cu pana la 40 de ore de baterie reincarcabila si componente rafinate care sunt construite pentru a dura cat mai mult. Incarcati controllerul in interiorul sau in afara carcasei de transport cu cablul USB-C si statia de incarcare.    

Set statie de incarcare rapida wireless controller Xbox One, Xbox Series S & X Venom VS2870 si baterie reincarcabila, 850mAh, USB, Alb Acest set include o statie de incarcare Venom VS2870 pentru consolele din seria S & X, de la Xbox si o baterie reincarcabila. Timpul maxim de incarcare, oferit de statie, este de 4 ore, iar autonomia bateriei reincarcabile este de pana la 18 ore de joc. Caracteristici:Culoare: Alb;Capacitate: 1 x controller;Moduri: Incarcare si standby;Indicator LED: Da (rosu-descarcat/verde-incarcat);Autonomie baterie: Pana la 18 ore de joc;Alimentare USB;Usor de montat cu un cablu USB de 2 metri;Dispune de port USB suplimentar pe spate pentru incarcarea oricarui alt dispozitiv;Setul include:1 x O singura staaie de andocare1 x Pachet de baterii reîncarcabil (850 mAh NimH)1 x Cablu de încarcare de la USB la USB tip C2 x Capac pentru baterie (1x XSX/S 1x XB1)Pachetele de baterii reîncarcabile sunt pe deplin compatibile cu Controllerele Standard Oficiale pentru Xbox seria X, Xbox seria S și Xbox One.„Acest set include o statie de incarcare Venom VS2870 pentru consolele din seria S & X, de la Xbox si o baterie reincarcabila”

Vezi controller wireless xbox one direct in magazinul preferat.

flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Controller wireless xbox one la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru controller wireless xbox one si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru controller wireless xbox one trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,020 rezultate disponibile la cautare pentru controller wireless xbox one. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Controller wireless xbox one poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Controller wireless xbox one la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru controller wireless xbox one?

  Atunci cand vrei sa gasesti controller wireless xbox one la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au controller wireless xbox one?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau controller wireless xbox one la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru controller wireless xbox one?

  Poti gasi controller wireless xbox one in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.