Cauti conectarea? Pret mic si Reduceri - 870 produse

Cauta conectarea in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 870 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru conectarea poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru conectarea sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Panou.videointerfon modular de exterior Hikvision DS-KD8003-IME1/NS; fara buton apelare, camera video wide angle 180° Fish eye 2MP; permite conectarea pana la 8 submodule de extensie, conectare: TCP/IP, RTSP; montaj aplicat sau ingropat (accesoriile demontaj nu sunt incluse), material otel inoxidabil, protectie: IP65, Dimensiuni: 98 mm x 99.8 mm x43.9 mm; Temperatura de functionare: -40°C to +60°C;

Panou.videointerfon modular de exterior Hikvision DS-KD8003-IME1/S; 1 xbuton apelare, camera video wide angle 180° Fish eye 2MP; permite conectarea pana la 8 submodule de extensie, conectare: TCP/IP, RTSP; customizare afisare nume; montaj aplicat sau ingropat (accesoriile demontaj nu sunt incluse), material otel inoxidabil, protectie: IP65, Dimensiuni: 98 mm x 99.8 mm x43.9 mm; Temperatura de functionare: -40°C to +60°C;

Conectati si centralizati echipamentele motorizate io si RTS, precum si luminile echipate cu receptoare radio, permitandu-va sa le controlati in grupuri sau individual prin aplicatia TaHoma pentru smartphone Va puteti controla echipamentele in doua moduri diferite: prin aplicatia TaHoma acasa sau de la distanta sau folosind un asistent vocal compatibil : Amazon Alexa, Google Assistant sau HomeKit Adaugati pana la 20 de dispozitive folosind aplicatia TaHoma si creati scenarii personalizate (scenariile planificate si avansate nu sunt disponibile cu Connectivity kit) Datorita aplicatiei TaHoma, puteti verifica starea dispozitivelor dvs. si le puteti controla de la distanta Compatibil cu motoarele io si RTS, precum si cu luminile echipate cu un receptor radio Somfy si anumite produse Velux

TaHoma® switch, control inteligent pentru centralizarea si conectarea echipamentelor pentru locuinta Cu aplicatia TaHoma pentru smartphone, puteti controla echipamentele conectate, individual sau impreuna ca si grup si puteti vizualiza starea acestora in timp real. Puteti crea scenarii folosind senzori sau detectoare, pentru a face echipamentele dvs. sa interactioneze intre ele sau puteti utiliza functia de programare pentru a le declansa automat la o ora definita. TaHoma switch este o solutie scalabila care se adapteaza nevoilor dumneavoastra, permitandu-va sa adaugati echipamente noi in timp. Compatibila cu asistentii vocali Amazon Alexa si Google Assistant pentru a lansa scenario prin intermediul acestora, precum si cu interfata web IFTTT pentru a crea interactiuni automate intre echipamentele tale. TaHoma switch este compatibila si cu tehnologia Apple HomeKit pentru a va controla echipamentul Somfy conectat la TaHoma switch prin voce cu Siri sau din aplicatia Apple Home. Unitate de comanda inteligenta, cu 2 butoane personalizabile pentru a lansa cele 2 scenarii zilnice preferate si un buton „Stop”, pentru a opri scenariul curent. Controlati si centralizati echipamentele conectate din locuinta dvs. in 3 moduri: cu unitatea de comanda inteligenta, cu aplicatia TaHoma, de acasa sau de la distanta, sau prin control vocal folosind asistentii vocali Amazon Alexa, Google Assistant si HomeKit Controlati echipamentele conectate io, RTS, Zigbee si echipamente ale marcilor partenere, individual sau in grupuri: rulouri, jaluzele, alarme, porti, termostate etc. Utilizati functia de programare care declanseaza automat scenarii, cu ajutorul senzorilor sau detectoarelor, pentru a va activa echipamentul in functie de vreme, de exemplu. Programati deschiderea si inchiderea echipamentelor dumneavoastra motorizate la anumite ore TaHoma switch este compatibila cu multe game de produse Somfy si de la marci partenere (Atlantic, Hitachi, Sauter, Philips Hue, Legrand, Schneider, Velux, Sonos) Instalare usoara datorita aplicatiei mobile si butonului „PROG”, care simplifica sincronizarea cu echipamentul conectat TaHoma switch a obtinut o verificare de nivel Gold de la UL care garanteaza actualizari si conexiuni sigure, precum si protectia datelor stocate si transmise.   TaHoma® switch este o unitate de comanda inteligenta, oferind 2 butoane personalizate de lansare a scenariilor, pentru a va centraliza produsele inteligente din locuinta cu un singur clic. De exemplu, cand pleci dimineata, lanseaza scenariul „Start”: rulourile se inchid, luminile se sting si alarma se activeaza.

Vezi conectarea direct in magazinul preferat.

pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Altii au mai cautat si:

Conectarea la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru conectarea si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru conectarea trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 837 rezultate disponibile la cautare pentru conectarea. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Conectarea poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Conectarea la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru conectarea?

  Atunci cand vrei sa gasesti conectarea la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au conectarea?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau conectarea la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru conectarea?

  Poti gasi conectarea in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.