Cauti cablu anker? Pret mic si Reduceri - 821 produse

Cauta cablu anker in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 821 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru cablu anker poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru cablu anker sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Cablu de date Anker Bio 543 A80E1G61, USB-C la USB-C, 0.91m (Verde)

Incarcare de mare viteza   Utilizati cu orice încarcator de telefon, baterie externa sau incarcator USB multi-port pentru a incarca MacBook, ChromeBook Pixel, smartphone-uri sau alte dispozitive USB-C.    Sincronizare de mare viteza   Transferati date de pe toate dispozitivele USB-C la viteze de pana la 480 Mbps. Asta inseamna ca puteti transfera un film HD in mai putin de 1 minut. Acest cablu accepta incarcarea rapida de pâna la 15W (3A / 5V). Nu este compatibil cu Power Delivery.   Materiale premium, durata de viata prelungita   Acest cablu a fost testat prin mai mult de 30.000 indoiri, iar rezultatele au fost excelente, performantele sale si integritatea fizica ramanand neschimbate. De 30 de ori mai rezistent fata de cablurile obisnuite. Conectorii sunt rezistenti la caldura.   Compatibil cu:  Galaxy S8/S8+/S9, HTC 10, Sony XZ, LG V20/G5/G6, Xiaomi 5, plus multe altele.    Compatibilitate redusa, cu incarcare la viteze mai mici:  Nexus 5X/6P, MacBook (2016)/MacBook Pro 13.3''/MacBook Pro 15.4'', Nintendo Switch, Google Chromebook/Pixel C Google Pixel/Pixel XL.

Cablu de date Anker Bio 541 A80A1G21, USB-C la Apple Lightning MFI, 0.91m (Alb)

Cablu Anker PowerLine Select+ Lightning USB Apple official MFi negru este certificat oficial de Apple. Datorita chip-ului special Apple care este imcorporat in acest cablu, compatibilitatea este de 100% cu toate produsele Apple prevazute cu port Lightning.   Cablu Premium Lightning - USB 0.91m Incarca si transfera date cu viteza maxima.   Certificare oficiala Apple MFi Fiecare cablu Lightning Anker contine o serie unica si un chip de autorizare emise de Apple, pentru compatibilitate 100% cu toate produsele Apple cu port Lightning.    Materiale premium, durata de viata prelungita Acest cablu a fost testat prin mai mult de 30.000 indoiri, iar rezultatele au fost excelente, performantele sale si integritate fizica ramanand neschimbate. De 30 de ori mai rezistent fata de cablurile obisnuite. Conectorii sunt rezistenti la caldura.   Compatibil cu: iPhone X/8/8 Plus / iPhone 6s/6s Plus/6/6 Plus / 5s/ 5c/5 • iPad Air/Air 2/ Pro, iPad mini/ mini 2/ mini 3/ mini4, iPad (a 4-a generaaie) • iPod nano (a 7-a generatie) si iPod touch (a 5-a / a 6-a generatie).

Cablul USB-C Lightning MFI Anker PowerLine Select+ este compatibil cu toate dispozitivele Apple, indiferent de versiunea iOS disponibila. Puteti folosi portul USB-C disponibil pe MacBook cu acest cablu pentru a va conecta iPhone-ul si sa transferati rapid si sigur date.    Cablul USB-C Lightning MFI Anker PowerLine Select+ este certificat oficial Apple si contine un numar de serie unic si un cip de autorizare emis de Apple pentru a asigura compatibilitatea cu orice dispozitiv Lightning.   Un cablu creat sa dureze   Cablul USB-C Lightning MFI Anker PowerLine Select+ are un invelis flexibil, elastic, care ofera o durabilitate si o protectie suplimentara special conceputa pentru a sustine cele mai avansate protocoale de incarcare.    Incarca in siguranta maxima   Cablul USB-C Lightning MFI Anker PowerLine Select+ are grija de telefonul tau. Chip-ul incorporat opreste automat incarcarea smartphone-ului in momentul in care bateria este incarcata 100%. Ofera o incarcare de 2,5 ori mai rapida prin USB-C PowerDelivery. Incarcati in 30 de minute 50% din capacitatea bateriei dispozitivului. 

Cablu de date Anker Bio 541 A80A2G61, USB-C la Apple Lightning MFI, 1.8m (Verde)

Incarcare de mare viteza Utilizati cu orice încarcator de telefon, baterie externa sau incarcator USB multi-port pentru a incarca MacBook, ChromeBook Pixel, smartphone-uri sau alte dispozitive USB-C.    Sincronizare de mare viteza Transferati date de pe toate dispozitivele USB-C la viteze de pana la 480 Mbps. Asta inseamna ca puteti transfera un film HD in mai putin de 1 minut. Acest cablu accept incarcarea rapida de pâna la 15W (3A / 5V). Nu este compatibil cu Power Delivery.   Materiale premium, durata de viata prelungita Acest cablu a fost testat prin mai mult de 30.000 indoiri, iar rezultatele au fost excelente, performantele sale si integritatea fizica ramanand neschimbate. De 30 de ori mai rezistent fata de cablurile obisnuite. Conectorii sunt rezistenti la caldura.   Compatibil cu:  Galaxy S8/S8+/S9, HTC 10, Sony XZ, LG V20/G5/G6, Xiaomi 5, plus multe altele.    Compatibilitate redusa, cu incarcare la viteze mai mici:  Nexus 5X/6P, MacBook (2016)/MacBook Pro 13.3''/MacBook Pro 15.4'', Nintendo Switch, Google Chromebook/Pixel C Google Pixel/Pixel XL.

Cablu de date Anker Bio 543 A80E1G11, USB-C la USB-C, 0.91m (Negru)

Cablu Anker PowerLine Select+ A8013H12, Lightning, USB (Negru)

Cablu de date Anker Bio 543 A80E2G61, USB-C la USB-C, 1.8 metri (Verde)

Cablu Anker PowerLine Select+, USB-C la USB-C, 0.91m (Negru)

Cablu de date Anker PowerLine Select+ A8023H11, USB 3.0 - USB-C, 1.8 m (Negru)     Incarcare de mare viteza Utilizati cu orice încarcator de telefon, baterie externa sau incarcator USB multi-port pentru a incarca MacBook, ChromeBook Pixel, smartphone-uri sau alte dispozitive USB-C.    Sincronizare de mare viteza Transferati date de pe toate dispozitivele USB-C la viteze de pana la 480 Mbps. Asta inseamna ca puteti transfera un film HD in mai putin de 1 minut. Acest cablu accept incarcarea rapida de pâna la 15W (3A / 5V). Nu este compatibil cu Power Delivery.   Materiale premium, durata de viata prelungita Acest cablu a fost testat prin mai mult de 30.000 indoiri, iar rezultatele au fost excelente, performantele sale si integritatea fizica ramanand neschimbate. De 30 de ori mai rezistent fata de cablurile obisnuite. Conectorii sunt rezistenti la caldura.   Compatibil cu:  Galaxy S8/S8+/S9, HTC 10, Sony XZ, LG V20/G5/G6, Xiaomi 5, plus multe altele.    Compatibilitate redusa, cu incarcare la viteze mai mici:  Nexus 5X/6P, MacBook (2016)/MacBook Pro 13.3''/MacBook Pro 15.4'', Nintendo Switch, Google Chromebook/Pixel C Google Pixel/Pixel XL.  

Cablu de date Anker Bio 543 A80E2G11, USB-C la USB-C, 1.8m (Negru)

Cablul Anker PowerLine Select+ USB-C USB-C are o durata de viata in utilizare de 30 de ori mai mare fata de cablurile obsinuite. Accepta incarcarea rapida de pana la 15W (3A / 5V).

Snap and Go Incarcati mai eficient cu o conexiune magnetica solida, care sprijina in siguranta telefonul pentru o vizualizare usoara. Incarcatorul wireless Anker PowerWave Select cu magneti incorporati ofera mai multa eficienta si o experienta de incarcare fara fir mai rapida, perfect aliniata. Se potriveste perfect cu functiile magnetice ale seriei iPhone 12, precum si cu huse de telefon compatibile MagSafe pentru a oferi pana la 7,5 W de putere de incarcare. Atentie! Acest incarcator wireless functioneaza numai cu seria iPhone 12! Utilizare versatila Incarcati vertical sau orizontal si reglati unghiul de vizualizare pana la 30 de grade pentru a viziona videoclipuri sau a urmari mesajele text. Un indicator LED va indica starea de incarcare a telefonului fara sa trebuiasca sa verificati telefonul.

Cablu de date Anker PowerLine Select+ A8022H21, USB-C, 0.91 m (Alb) Incarcare de mare viteza Utilizati cu orice încarcator de telefon, baterie externa sau incarcator USB multi-port pentru a incarca MacBook, ChromeBook Pixel, smartphone-uri sau alte dispozitive USB-C.    Sincronizare de mare viteza Transferati date de pe toate dispozitivele USB-C la viteze de pana la 480 Mbps. Asta inseamna ca puteti transfera un film HD in mai putin de 1 minut. Acest cablu accepta incarcarea rapida de pâna la 15W (3A / 5V). Nu este compatibil cu Power Delivery.   Materiale premium, durata de viata prelungita Acest cablu a fost testat prin mai mult de 30.000 indoiri, iar rezultatele au fost excelente, performantele sale si integritatea fizica ramanand neschimbate. De 30 de ori mai rezistent fata de cablurile obisnuite. Conectorii sunt rezistenti la caldura.   Compatibil cu:  Galaxy S8/S8+/S9, HTC 10, Sony XZ, LG V20/G5/G6, Xiaomi 5, plus multe altele.    Compatibilitate redusa, cu incarcare la viteze mai mici:  Nexus 5X/6P, MacBook (2016)/MacBook Pro 13.3''/MacBook Pro 15.4'', Nintendo Switch, Google Chromebook/Pixel C Google Pixel/Pixel XL.

Cablu de date Anker Bio 541 A80A2G21, USB-C la Apple Lightning MFI, 1.8 metri (Alb)

Cablu de date Anker Bio 541 A80A1G61, USB-C la Apple Lightning MFI, 0.91m (Verde)

Incarcare de mare viteza Utilizati cu orice incarcator de telefon, baterie externa sau incarcator pentru a incarca MacBook, ChromeBook Pixel, smartphone-uri sau alte dispozitive USB-C.    Sincronizare de mare viteza Transferati date de pe toate dispozitivele USB-C la viteze de pana la 480 Mbps. Asta inseamna ca puteti transfera un film HD in mai putin de 1 minut.    Materiale premium, durata de viata prelungita Acest cablu a fost testat prin mai mult de 30.000 indoiri, iar rezultatele au fost excelente, performantele sale si integritatea fizica ramanand neschimbate. De 30 de ori mai rezistent fata de cablurile obisnuite. Conectorii sunt rezistenti la caldura.

Vezi cablu anker direct in magazinul preferat.

Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Cablu anker la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru cablu anker si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru cablu anker trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 726 rezultate disponibile la cautare pentru cablu anker. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Cablu anker poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Cablu anker la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru cablu anker?

  Atunci cand vrei sa gasesti cablu anker la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au cablu anker?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau cablu anker la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru cablu anker?

  Poti gasi cablu anker in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.