Cauti birkenstock slapi? Pret mic si Reduceri - 1,056 produse

Cauta birkenstock slapi in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 1,056 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru birkenstock slapi poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru birkenstock slapi sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Material neted. Talpa stabila. Brant profilat. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Incheiere cu catarama cu ac. Material neted. Talpa stabila. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 28 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Incheiere cu catarama cu ac. Material neted. Talpa stabila. Talpa sculptata. Brant profilat. Interior din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Incheiere cu catarama cu ac. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm Dimensiunile date pentru marimea: 39. Talpa usoara , de amortizare din spuma EVA.

Incheiere cu catarama cu ac. Material neted. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa centrala: EVA spuma riguroasa (etilen acetat de vinil cu o structura micro celulara) turnata la cald in forma. Asigura amortizarea , cu mentinerea greutatii proprii scazute. Material neted. Interior din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 29 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 45.

Soft Footbed – strat anatomic de spuma, prevazut cu brant, asigura absorbtia socurilor pe termen lung si confortul de utilizare. Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Facut din spuma EVA light care absoarbe socul. Material neted. Insertie din piele. Interior confortabil.

Facut din spuma EVA light care absoarbe socul. Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele.

Material neted. Talpa din guma. Brant confortabil.

Brantul original BIRKENSTOCK datorita profilarii speciale ofera picioarelor cel mai inalt nivel de confort timp de multe ore. Material neted. Talpa stabila. Interior confortabil.

Talpa din guma. Insertie din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa stabila. Brant confortabil. Brant profilat. Insertie din piele. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Talpa din guma. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Brant profilat. Interior din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Material neted. Talpa din guma. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 38.

Produsele BIRKENSTOCK sunt realizate intr-un proces de productie durabil, ecologic. Brantul original BIRKENSTOCK datorita profilarii speciale ofera picioarelor cel mai inalt nivel de confort timp de multe ore. Material neted. Talpa stabila. Interior din piele.

Material neted. Brant profilat. Talpa stabila. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Model cu toc plat. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material neted. Brant profilat. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 28,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 44.

Facut din spuma EVA light care absoarbe socul. Material neted. Talpa sculptata. Interior confortabil.

Talpa din guma. Model cu toc plat. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Interior din piele. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Interior confortabil. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa sculptata. Brant profilat. Interior din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Soft Footbed – strat anatomic de spuma, prevazut cu brant, asigura absorbtia socurilor pe termen lung si confortul de utilizare. Talpa din guma. Insertie din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Brantul original BIRKENSTOCK datorita profilarii speciale ofera picioarelor cel mai inalt nivel de confort timp de multe ore. Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material neted. Interior confortabil. Talpa din guma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa sculptata. Brant profilat. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Acest produs este vegan. Material ornamentat. Talpa din guma. Interior textil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Partea superioara este confectionata din material Birko-Flor® care arata ca o piele de nubuc. Brantul original BIRKENSTOCK datorita profilarii speciale ofera picioarelor cel mai inalt nivel de confort timp de multe ore. Produsele BIRKENSTOCK sunt realizate intr-un proces de productie durabil, ecologic. Potrivit pentru vegani. Material neted. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material ornamentat. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Material neted. Talpa stabila. Interior din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Material neted. Talpa presata. Insertie din piele. Brant profilat. Interior confortabil. Interior din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Material neted. Talpa sculptata. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Vezi birkenstock slapi direct in magazinul preferat.

flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Birkenstock slapi la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru birkenstock slapi si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru birkenstock slapi trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,145 rezultate disponibile la cautare pentru birkenstock slapi. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Birkenstock slapi poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Birkenstock slapi la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru birkenstock slapi?

  Atunci cand vrei sa gasesti birkenstock slapi la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au birkenstock slapi?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau birkenstock slapi la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru birkenstock slapi?

  Poti gasi birkenstock slapi in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.