Cauti birkenstock slapi gizeh? Pret mic si Reduceri - 294 produse

Cauta birkenstock slapi gizeh in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 294 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru birkenstock slapi gizeh poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru birkenstock slapi gizeh sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Incheiere cu catarama cu ac. Material neted. Talpa stabila. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 28 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Incheiere cu catarama cu ac. Material neted. Talpa stabila. Talpa sculptata. Brant profilat. Interior din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa centrala: EVA spuma riguroasa (etilen acetat de vinil cu o structura micro celulara) turnata la cald in forma. Asigura amortizarea , cu mentinerea greutatii proprii scazute. Material neted. Interior din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Facut din spuma EVA light care absoarbe socul. Material neted. Talpa din guma. Insertie din piele.

Material neted. Talpa din guma. Brant confortabil.

Material neted. Talpa din guma. Model cu toc plat. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 42.

Talpa din guma. Model cu toc plat. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Interior din piele. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Interior confortabil. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa sculptata. Brant profilat. Interior din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Soft Footbed – strat anatomic de spuma, prevazut cu brant, asigura absorbtia socurilor pe termen lung si confortul de utilizare. Talpa din guma. Insertie din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Brantul original BIRKENSTOCK datorita profilarii speciale ofera picioarelor cel mai inalt nivel de confort timp de multe ore. Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material neted. Interior confortabil. Talpa din guma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa sculptata. Brant profilat. Insertie din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Acest produs este vegan. Material ornamentat. Talpa din guma. Interior textil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material ornamentat. Talpa din guma. Interior confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Material neted. Talpa sculptata. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Interior din piele. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 38.

Soft Footbed – strat anatomic de spuma, prevazut cu brant, asigura absorbtia socurilor pe termen lung si confortul de utilizare. Material neted. Talpa din guma. Interior din piele. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 22 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Soft Footbed – strat anatomic de spuma, prevazut cu brant, asigura absorbtia socurilor pe termen lung si confortul de utilizare. Material neted. Brant profilat. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa din guma. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 22,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Talpa sculptata. Brant profilat. Interior din piele. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 38.

Nu include produse de origine animala. Produsele BIRKENSTOCK sunt realizate intr-un proces de productie durabil, ecologic. Brantul original BIRKENSTOCK datorita profilarii speciale ofera picioarelor cel mai inalt nivel de confort timp de multe ore. Material neted. Brant profilat. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Produsele BIRKENSTOCK sunt realizate intr-un proces de productie durabil, ecologic. Brantul original BIRKENSTOCK datorita profilarii speciale ofera picioarelor cel mai inalt nivel de confort timp de multe ore. Material neted. Brant profilat. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Incheiere cu catarama cu ac. Material neted. Talpa stabila. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 38.

Talpa usoara, de amortizare din spuma EVA. Material neted. Talpa presata. Brant profilat. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Material neted. Facut din spuma EVA light care absoarbe socul. Talpa din guma. Interior din piele.

Material neted. Talpa din guma. Interior din piele. Talpa usoara, de amortizare din spuma EVA.

Talpa din guma. Material neted. Insertie din piele. Model cu toc plat.

Material neted. Interior din piele. Talpa stabila.

Facut din spuma EVA light care absoarbe socul. Material neted. Talpa din guma. Interior confortabil. Model cu toc plat.

Talpa din guma. Material neted. Insertie din piele. Model cu toc plat.

Material neted. Talpa din guma. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa din guma. Interior din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Acest produs este vegan. Talpa din guma. Brant textil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Talpa sculptata. Brant profilat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Brantul original BIRKENSTOCK datorita profilarii speciale ofera picioarelor cel mai inalt nivel de confort timp de multe ore. Produsele BIRKENSTOCK sunt realizate intr-un proces de productie durabil, ecologic. Material neted. Brant profilat. Talpa stabila. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Partea superioara este confectionata din material Birko-Flor® care arata ca o piele de nubuc. Brantul din pluta ofera confort in timpul sesiunilor prelungite de mers sau de stat in picioare. Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Material neted. Interior confortabil. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Vezi birkenstock slapi gizeh direct in magazinul preferat.

itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Birkenstock slapi gizeh la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru birkenstock slapi gizeh si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru birkenstock slapi gizeh trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,447 rezultate disponibile la cautare pentru birkenstock slapi gizeh. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Birkenstock slapi gizeh poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Birkenstock slapi gizeh la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru birkenstock slapi gizeh?

  Atunci cand vrei sa gasesti birkenstock slapi gizeh la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au birkenstock slapi gizeh?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau birkenstock slapi gizeh la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru birkenstock slapi gizeh?

  Poti gasi birkenstock slapi gizeh in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.