Cauti aqirys phase? Pret mic si Reduceri - 813 produse

Cauta aqirys phase in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 813 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru aqirys phase poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru aqirys phase sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

  Datorita comunitatii frumoase, in crestere rapida, a fanilor AQIRYS, facem un pas inainte si incercam sa le reunim pe toate, marind ecosistemul nostru cu solutii de videoconferinta.   Intrati in PHASE, camera web care ofera o performanta superioara la lumina scazuta, astfel incat sa va puteti bucura de o calitate excelenta a imaginii in aproape orice stare.     PHASE produce imagini FullHD 1080p clare la 30 fps prin incorporarea caracteristicilor inteligente multisampling pentru transmisie video fluenta fara aliasing fara intarziere si, folosind obiectivele sale fara focalizare cu adancime de camp extinsa (EDOF).   Microfonul digital incorporat de inalta calitate garanteaza o comunicare naturala, cristalina, realizata intr-un mod relaxat.     Intregul proces de instalare este plug & play si nu necesita driver suplimentar. Conectati camera web, asteptati cateva secunde si sunteti pregatit pentru apeluri video. PHASE ofera o compatibilitate superba cu cele mai populare platforme precum Google Meet, ZOOM sau Skype!   FUN FACTS   Numele FASE este imprumutat din fazele lunii, care se refera la aspectul diferit al Lunii, vazut de pe Pamant. Exista opt faze principale ale Lunii si acestea se repeta o data la 29,5 zile. Deoarece Luna necesita aproape aceeasi perioada de timp pentru a finaliza o revolutie ca o rotatie, vedem in principal aceeasi parte a Lunii in orice moment.   Camera web cu microfon incorporat Senzor 2.1 MP, rezolutie FullHD 1080p Ofera imagine de calitate excelenta chiar si in conditii de iluminare slaba Multisampling inteligent pentru transmisiuni video fluente Microfon digital de calitate inalta, asigura o comunicare clara si naturala Lentile focus-free EDOF (extended depth of field) pentru imagini clare in aproape orice conditii Instalare plug and play, nu necesita niciun driver aditional Compatibilitate cu cele mai populare platforme: Google Meet®, ZOOM®, Skype®, etc.  

Vezi aqirys phase direct in magazinul preferat.

flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Aqirys phase la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru aqirys phase si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru aqirys phase trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,416 rezultate disponibile la cautare pentru aqirys phase. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Aqirys phase poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Aqirys phase la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru aqirys phase?

  Atunci cand vrei sa gasesti aqirys phase la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au aqirys phase?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau aqirys phase la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru aqirys phase?

  Poti gasi aqirys phase in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.