Cauti aparat de sudura profesional? Pret mic si Reduceri - 1,197 produse

Cauta aparat de sudura profesional in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 1,197 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru aparat de sudura profesional poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru aparat de sudura profesional sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Invertor pentru sudare MIG / MMA, sudeaza atat in procedeul MIG/MAG ( cu sarma ) cat si MMA ( cu electrod invelit ), fiind  compact si foarte eficient. Invertorul Velt MIG/MMA 250 este proiectat si recomandat pentru un regim de lucru intensiv. Tehnologia invertor aflata la baza acestui aparat de sudura garanteaza suduri de calitate si o eficienta ridicata.Permite efectuare de suduri de calitate, cu zona influentata termic redusa, fara deformarea materialului.Dotat cu torta de sudura MIG/MAG supradimensionata, pentru regim de lucru intensiv.   Aparatele MIG/MAG din gama Velt pot suda cu gaz sau fara gaz, cu sarma plina sau sarma tubulara.   Aparatul este prevazut cu sistem de ventilatie fortata si protectie cu termostat.Dispune de un panou frontal complex, dotat cu afisaje electronice pentru indicarea exacta a parametrilor de sudura:   A( permite reglarea vitezei de avans a sarmei); V ( permite reglarea curentului de sudare pentru procedeu MIG); Arc Virtute ( reglam lungimea arcului ), aceasta functie o intalnim doar pe aparatul Velt MIG/MMA-250; A (cu acest buton reglam curentul de sudare pentru procedeul MMA); Buton derulare sarma (butonul de actionare a mecanismului de avans a sarmei pentru a introduce sarma pe pistolet); Display 1 (afiseaza tensiunea de sudare); Display 2 (afiseaza curentul de sudare in timpul sudarii); MMA/MIG (acest buton are functia de comutare de me procedeul MMA pe procedeul MIG); S/L (permite comutarea de pe functia de sudare continua pe functia de sudare prin punctare),aceasta functie o intalnim doar pe aparatul Velt MIG/MMA-250; Mufa pistolet sudare MIG (permite conectarea pistoletului la aparatul de sudat); Borna de legatura a cablului port electrod(+) (atunci cand folosim electrozi cu invelis bazic si invelis rutilic); Borna de legatura a cablului de masa(-) (pentru electrozi cu invelis rutilic la aceasta borna se poate conecta si cablul port electrod, deoarece cu acesti electrozi putem suda si in polaritate directa si in polaritate inversa); LED ( indica functionarea aparatului); Protectie termica ( cand acest led se aprinde ne atentioneaza ca protectia termica a pornit si aparatul trebuie lasat sa functioneze fara a mai suda pana ledul se stinge   Este recomandat pentru sudarea otelurilor aliate, a aluminiului si a aliajelor acestuia. Set livrare:   Kit pentru sudare MMA:   Cablu cu cleste portelectrod 2m. Cablu cu cleste de masa 2m. Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura Kit pentru sudare MIG/ MAG: Pistolet MIG/MAG Cablu cu cleste de masa Duza conica Duza Cu 0.8 mm Duza Cu 1,0 mm Furtun de gaz

Adresat uzului semi-profesional Sudeaza cu toate tipurile de electrozi  Tehnologie : Invertor IGBT Curent de sudura (DC) : 20 – 160 A Electrozi utilizabili : 1,6 – 4.0 mm   Gama Gospodar este adresata uzului semi-profesional, pentru aplicatii diverse din ateliere mici de productie, pentru suduri de intretinere si uz gospodaresc. Regim de utilizare zilnica recomandat de 3 ore.   Acest aparat este un invertor electric adaptat unei tehnologii avansate de sudare.   Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestor aparate de sudura le fac mai compacte, însa cu un ciclu de sudare foarte mare. Kit livrare invertor sudura:   Aparatul este echipat cu accesorii standard pentru sudura MMA:   –          cablu de sudura, 2 m cu cleste port-electrod   –          cablu de sudura, 2 m cu cleste de masa   –          masca de sudura   –          perie cu ciocanel pentru zgura   –          ambalaj din carton.

Invertor pentru sudare MIG / MMA, sudeaza atat in procedeul MIG/MAG (cu sarma) cat si MMA (cu electrod invelit), fiind  compact si foarte eficient. Invertorul Velt MIG/MMA 180 este proiectat si recomandat pentru un regim de lucru intensiv.   Tehnologia invertor aflata la baza acestui aparat de sudura garanteaza suduri de calitate si o eficienta ridicata.Permite efectuare de suduri de calitate, cu zona influentata termic redusa, fara deformarea materialului.Dotat cu torta de sudura MIG/MAG supradimensionata, pentru regim de lucru intensiv.   Aparatele MIG/MAG din gama Velt pot suda cu gaz sau fara gaz, cu sarma plina sau sarma tubulara.   Aparatul este prevazut cu sistem de ventilatie fortata si protectie cu termostat.Dispune de un panou frontal complex, dotat cu afisaje electronice pentru indicarea exacta a parametrilor de sudare:   A( permite reglarea vitezei de avans a sarmei); V ( permite reglarea curentului de sudare pentru procedeu MIG); Arc Virtute ( reglam lungimea arcului ), aceasta functie o intalnim doar pe aparatul Velt MIG/MMA-250; A (cu acest buton reglam curentul de sudare pentru procedeul MMA); Buton derulare sarma (butonul de actionare a mecanismului de avans a sarmei pentru a introduce sarma pe pistolet); Display 1 (afiseaza tensiunea de sudare); Display 2 (afiseaza curentul de sudare in timpul sudarii); MMA/MIG (acest buton are functia de comutare de me procedeul MMA pe procedeul MIG); S/L (permite comutarea de pe functia de sudare continua pe functia de sudare prin punctare), aceasta functie o intalnim doar pe aparatul Velt MIG/MMA-250; Mufa pistolet sudare MIG (permite conectarea pistoletului la aparatul de sudat); Borna de legatura a cablului port electrod(+) (atunci cand folosim electrozi cu invelis bazic si invelis rutilic); Borna de legatura a cablului de masa(-) (pentru electrozi cu invelis rutilic la aceasta borna se poate conecta si cablul port electrod, deoarece cu acesti electrozi putem suda si in polaritate directa si in polaritate inversa); LED ( indica functionarea aparatului); Protectie termica ( cand acest led se aprinde ne atentioneaza ca protectia termica a pornit si aparatul trebuie lasat sa functioneze fara a mai suda pana ledul se stinge Este recomandat pentru sudarea otelurilor aliate, a aluminiului si a aliajelor acestuia. Set livrare:   Kit pentru sudare MMA:   Cablu cu cleste portelectrod 2m. Cablu cu cleste de masa 2m. Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura   Kit pentru sudare MIG/ MAG:   Pistolet MIG/MAG Cablu cu cleste de masa Duza conica Duza Cu 0.8 mm Duza Cu 1,0 mm Furtun de gaz

Aparat de sudura MMA si TIG, compact, eficient si cu arc de sudare stabil.   Velt TIG/MMA 180 este un aparat de sudura cu tehnologie invertor de ultima generatie, recomandat pentru aplicatii de sudura industriala sau de intretinere.   Echipat cu modul de initiere a arcului electric la distanta, fara a atinge electrodul de piesa (inalta frecventa).   Recomandat pentru sudarea otelulrilor aliate si a inoxului.   Procedeul de sudura TIG / WIG implica folosirea gazului de protectie ( gaz inert ) care este de regula ARGON de puritate ridicata sau combinat cu heliu   Procedeul de sudura MMA reprezinta sudura manula cu electrod invelit ( sudura clasica ) si este cel mai des procedeu intalnit.   Aparatul de sudura TIG/MMA 180 are atat functia de sudura TIG / WIG cat si functia de sudura MMA, fiind livrat impreuna cu accesoriile necesare ambelor procedee. Setul de livrare contine:   Kit pentru sudare MMA: Cablu cu cleste portelectrod 2m. Cablu cu cleste de masa 2m. Masca de mana din material plastic. Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura Kit pentru sudare TIG/WIG: Piostolet TIG Penseta 2,0 mm Penseta 2,4 mm Penseta 3,2 mm Portpenseta 3,2 mm Duza ceramica nr. 5 Duza ceramica nr. 6 Duza ceramica nr. 7 Capac pistolet scurt Capac pistolet lung Ambalaj din carton.

Adresat uzului semi-profesional Sudeaza cu toate tipurile de electrozi  Tehnologie : Invertor IGBT Curent de sudura (DC) : 20 – 140 A Electrozi utilizabili : 1,6 – 3,2 mm   Gama Gospodar este adresata uzului semi-profesional, pentru aplicatii diverse din ateliere mici de productie, pentru suduri de intretinere si uz gospodaresc. Regim de utilizare zilnica recomandat de 3 ore.   Acest aparat este un invertor electric adaptat unei tehnologii avansate de sudare.   Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestor aparate de sudura le fac mai compacte, însa cu un ciclu de sudare foarte mare.   Kit livrare invertor sudura:   Aparatul este echipat cu accesorii standard pentru sudura MMA:   –          cablu de sudura, 2 m cu cleste port-electrod   –          cablu de sudura, 2 m cu cleste de masa   –          masca de sudura   –          perie cu ciocanel pentru zgura   –          ambalaj din carton.

Vezi aparat de sudura profesional direct in magazinul preferat.

Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Aparat de sudura profesional la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru aparat de sudura profesional si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru aparat de sudura profesional trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,376 rezultate disponibile la cautare pentru aparat de sudura profesional. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Aparat de sudura profesional poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Aparat de sudura profesional la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru aparat de sudura profesional?

  Atunci cand vrei sa gasesti aparat de sudura profesional la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au aparat de sudura profesional?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau aparat de sudura profesional la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru aparat de sudura profesional?

  Poti gasi aparat de sudura profesional in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.