Cauti alecoair d23 classy? Pret mic si Reduceri - 471 produse

Cauta alecoair d23 classy in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 471 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru alecoair d23 classy poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru alecoair d23 classy sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

  -Capacitate max.dezumidificare 23l/zi debit aer de 180mc/h.  Potrivit pentru spatii intre 45 - 55 mp. -Functie 2 in 1 Dezumidificare si Purificare independenta  -Filtru de aer 2 in 1 (HEPA + Carbon) cu ajutorul filtrului HEPA  acest dezumidificator devine un purificator de aer excelent pentru cei cu alergii la: spori de mucegai, polen, praf, acarieni, par de animale si alte 99% particule mai mari de 0.3µm (microni, mai mici decât ceea ce ochiul poate vedea), iar filtrul de  -Carbon neutralizeaza mirosurile neplacute si alte substante nocive din aerul filtrat.    -Prefiltru antibacterian lavabil -Functie Ionizare - aceasta functie produce ioni negativi care interactioneza cu particulele  nocive aflate in suspensie in aer, aceste devin mai grele si fie aterizeaza la sol fie sunt absorbite de filtrele dezumidificatorului. Ionii negativi sustin cresterea rezervelor de energie, metabolismul, imbunatateste circulatia sangelui si a sistemului imunitar, sunt reduse alergiile si durerile de cap.  -Functie Uscare Rufe -Functie Auto -Timer 1 - 8 ore -Functie mod noapte (Sleep) -Functie blocare butoane copii -Consum redus de energie - certificat pe Nivel 1 de Hong Kong Energy Efficiency Ratio -Panou de comanda Digital cu Touch Screen -Auto Restart sau Memorare setari -  in caz de intrerupere a curentului aparatul reporneste automat cu setarile efectuate inainte de oprire. -Pornire și oprire automata a compresorului, comandata cu higrostat -Construcaia acestuia este ușor de întreainut -Dezgheaare automata: electronica -Protecaie la preaplin, cu deconectarea automata a aparatului, când rezervorul de apa e plin -Racord pentru montarea unui furtun, pentru evacuarea externa a condensului -Roai pentru o mobilitate sporita.     Date tehnice: -Capacitate de dezumidificare max.: 23L/zi -Debit de aer: 180 mc/h -Uscare Rufe -Functie Purificare independenta (fara dezumidificare) -Functie Purificare si Dezumidificare -Child Lock -Auto-Dezgheaare -Auto-Protecaie -Butoane touch / touch screen -Timer pornire/oprire -Alimentare: AC220V-240V/50Hz -Consum redus de energie : 240W/h -Nivel sonor: 44dB (la 1 m distanaa) -Temperatura de lucru: de la 7°C pâna la 30°C -Dimensiuni aparat: 376 x 562 x 232 mm (L x H x l)    -Greutate: 14.4 kg

Vezi alecoair d23 classy direct in magazinul preferat.

flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Alecoair d23 classy la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru alecoair d23 classy si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru alecoair d23 classy trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,647 rezultate disponibile la cautare pentru alecoair d23 classy. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Alecoair d23 classy poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Alecoair d23 classy la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru alecoair d23 classy?

  Atunci cand vrei sa gasesti alecoair d23 classy la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au alecoair d23 classy?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau alecoair d23 classy la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru alecoair d23 classy?

  Poti gasi alecoair d23 classy in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.