Cauti adidas originals borseta? Pret mic si Reduceri - 418 produse

Cauta adidas originals borseta in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 418 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru adidas originals borseta poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru adidas originals borseta sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Buzunare interioare. Compartiment incheiat. Poseta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 2,5 cm. Inaltimea: 16 cm. Latimea la baza: 10 cm.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Incheiere cu fermoar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 4 cm. Inaltimea: 18 cm. Latimea la baza: 26 cm.

Acest model este fabricat din poliester reciclat. Incheiere cu fermoar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 3 cm. Inaltimea: 13 cm. Latimea la baza: 17 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Incheiere cu fermoar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Detaliu decorativ in fata. Adancimea: 2 cm. Inaltimea: 12 cm. Latimea la baza: 23 cm.

Produsul provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, care sunt realizate din materiale reciclate. Incheiere cu fermoar. Buzunar interior cu fermoar Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 7,5 cm. Inaltimea: 12,5 cm. Latimea la baza: 15 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Incheiere cu fermoar. In fata buzunar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 2,5 cm. Inaltimea: 15,5 cm. Latimea la baza: 12 cm.

Incheiere cu fermoar. Buzunare exterioare incheiata. Cureaua nedetasabila, reglabila permite o potrivire personalizata. Nu incape format A4. Adancimea: 7 cm. Inaltimea: 13 cm. Latimea la baza: 24 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Model cu un compartiment. Incheiere cu fermoar. Buzunar exterior cu fermoar. Nu incape format A4. Cureaua nedetasabila, reglabila permite o potrivire personalizata. Adancimea: 4 cm. Inaltimea: 13 cm. Latimea la baza: 18 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Model cu un compartiment. Incheiere cu fermoar. In fata buzunar. Nu incape format A4. Are un maner detasabil si o curea ajustabila nedetasabila. Adancimea: 4,5 cm. Inaltimea: 26 cm. Latimea la baza: 15,5 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Incheiere cu fermoar. Nu incape format A4. Cureaua reglabila il face confortabil de purtat. Model cu imprimeu. Adancimea: 8 cm. Latimea la baza: 35 cm. Inaltimea: 15 cm.

Compartiment fara fixare. Nu incape format A4. Curea lunga, nedetasabila fara reglaj. Inaltimea: 16 cm. Latimea la baza: 10 cm.

Acest model este realizat partial din poliester reciclat. Buzunar lateral cu fermoar. Incheiere cu fermoar. Cureaua nedetasabila, reglabila permite o potrivire personalizata. Adancimea: 3,5 cm. Inaltimea: 21 cm. Latimea la baza: 12 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Compartiment fara fixare. Buzunar interior. Nu incape format A4. Adancimea: 1 cm. Inaltimea: 17 cm. Latimea la baza: 11 cm.

Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate. Compartiment principal cu fermoar. Buzunar interior cu fermoar Cureaua nedetasabila, reglabila permite o potrivire personalizata. Adancimea: 8 cm. Inaltimea: 12 cm. Latimea la baza: 21 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Model cu un compartiment. Incheiere cu fermoar. Buzunare exterioare cu fermoar. Cureaua nedetasabila, reglabila permite o potrivire personalizata. Buzunar interior. Nu incape format A4. Model cu imprimeu. Adancimea: 6 cm. Inaltimea: 21 cm. Latimea la baza: 21 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Cureaua nedetasabila, reglabila permite o potrivire personalizata. In fata buzunar. Buzunar interior. Incheiere cu fermoar. Nu incape format A4. Adancimea: 7 cm. Inaltimea: 16 cm. Latimea la baza: 16 cm.

Incheiere cu fermoar. Nu incape format A4. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Adancimea: 5 cm. Inaltimea: 27 cm. Latimea la baza: 30 cm.

Incheiere cu fermoar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 8 cm. Inaltimea: 12 cm. Latimea la baza: 16 cm.

Incheiere cu fermoar. Nu incape format A4. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Adancimea: 9 cm. Inaltimea: 20 cm. Latimea la baza: 19 cm.

Incheiere cu fermoar. Nu incape format A4. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Modelul cererii Adancimea: 8,5 cm. Inaltimea: 21 cm. Latimea la baza: 19 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Curea atasabila cu reglare. Incheiere cu fermoar. Nu incape format A4. Adancimea: Inaltimea: 25 cm. Latimea la baza: 18 cm.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Nu incape format A4. Incheiere cu fermoar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Adancimea: 8 cm. Inaltimea: 23 cm. Latimea la baza: 38 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Model cu un compartiment. Incheiere cu fermoar. Cureaua nedetasabila, reglabila permite o potrivire personalizata. Buzunar exterior cu fermoar. Nu incape format A4. Model cu imprimeu. Adancimea: 8 cm. Latimea la baza: 27,5 cm. Inaltimea: 14,5 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. CORTURA® ECO este extrem de durabil, rezistent la frecare a materialului din fibre reciclate. Model cu un compartiment. Incheiere cu fermoar. Buzunar in fata. Cureaua nedetasabila, reglabila permite o potrivire personalizata. Nu incape format A4. Adancimea: 4 cm. Inaltimea: 13 cm. Latimea la baza: 22 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Incheiere cu fermoar. Buzunar exterior cu fermoar. Nu incape format A4. Cureaua reglabila il face confortabil de purtat. Adancimea: 2 cm. Inaltimea: 14 cm. Latimea la baza: 17 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. CORTURA® ECO este extrem de durabil, rezistent la frecare a materialului din fibre reciclate. Model cu un compartiment. Incheiere cu fermoar. Buzunar interior. Geanta de purtat pe umar. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Adancimea: 2 cm. Inaltimea: 18 cm. Latimea la baza: 25 cm.

Incheiere cu fermoar. Nu incape format A4. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. In fata buzunar. Adancimea: 2,5 cm. Inaltimea: 17 cm. Latimea la baza: 12 cm.

Incheiere cu fermoar. Buzunar interior cu fermoar Nu incape format A4. In fata buzunar. Cureaua nedetasabila, reglabila permite o potrivire personalizata. Adancimea: 9 cm. Inaltimea: 20 cm. Latimea la baza: 33 cm.

Acest produs provine din linia de produse Adidas End Plastic Waste, fabricate din materiale reciclate. Model cu un compartiment. Buzunar exterior cu fermoar. Compartiment principal cu fermoar. Buzunar interior cu fermoar Cureaua detasabila, reglabila permite o potrivire personalizata. Geanta de purtat pe umar. Nu incape format A4. Adancimea: 7 cm. Inaltimea: 19 cm. Latimea la baza: 31 cm.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Interiorul este fabricat din poliester reciclat. Compartiment principal cu fermoar. Buzunar interior. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Nu incape format A4. Model cu imprimeu. Adancimea: 10 cm. Inaltimea: 21 cm. Latimea la baza: 45 cm.

Acest model este fabricat din poliester reciclat. Incheiere cu fermoar. Nu incape format A4. Curea lunga, nedetasabila cu reglaj. Buzunar in fata. Adancimea: 9 cm. Inaltimea: 23 cm. Latimea la baza: 45 cm.

Vezi adidas originals borseta direct in magazinul preferat.

flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Adidas originals borseta la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru adidas originals borseta si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru adidas originals borseta trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,399 rezultate disponibile la cautare pentru adidas originals borseta. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Adidas originals borseta poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Adidas originals borseta la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru adidas originals borseta?

  Atunci cand vrei sa gasesti adidas originals borseta la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au adidas originals borseta?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau adidas originals borseta la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru adidas originals borseta?

  Poti gasi adidas originals borseta in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.