Cauti adidas bluza? Pret mic si Reduceri - 358 produse

Cauta adidas bluza in zeci de magazine online si alege pretul cel mai mic. Am gasit peste 358 oferte disponibile pe care le poti alege dupa brand sau magazin. In cazul in care nu am putut gasi oferte curente pentru adidas bluza poti oricand verifica disponibilitatea acestuia direct pe magazinul preferat. Retine faptul ca ofertele pentru adidas bluza sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia trebuie verificat direct in magazinul online selectat.

Reducerile Zilei

Fason drept. Decolteu rotund. Maneca in raglan. Manecile finisate cu manseta. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 77 cm. Lungimea: 71 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Fason drept. Decolteu rotund. Finisaj din manseta. Model cu imprimeu. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 79 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Lungimea: 65 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Gluga stransa cu snururi. Linia umerilor lasata. Fason lejer. Finisaj din manseta. Buzunar in fata. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 82 cm. Lungimea: 72 cm. Latimea la subrat: 61 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Fason drept. Maneca in raglan. Cu dungi laterale. Finisaj din manseta. Material tricot flexibil si subtire. Lungimea manecii (masurata de la guler): 72,5 cm. Lungimea: 65,5 cm. Latimea la subrat: 50 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason drept. tesatura neteda. Stofa subtire, inflexibila. Incheiere cu fermoar.

cu dungi laterale. Fason drept. Buzunare incheiate. Incheiere cu fermoar. Finisaj din manseta.

Fason drept. Maneca in raglan. Decolteu rotund. Model care nu se incheie. Finisaj din manseta. Latimea la subrat: 57 cm. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 81 cm. Lungimea: 78 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Fason drept. Maneca lunga. Linia umerilor lasata. Model cu gluga. Material tricot flexibil si subtire. Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 78 cm. Lungimea: 49 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Fason drept. Manecile finisate cu manseta. Cu dungi laterale. Buzunare oblice. Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la guler): 80 cm. Lungimea: 68 cm. Latimea la subrat: 53,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Incheiere cu fermoar. Fason drept. Finisaj din manseta. Buzunare oblice. Lungimea manecii. 65 cm. Lungimea: 70 cm. Latimea la subrat: 58 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Fason drept. Buzunare oblice. Incheiere cu fermoar. Finisaj din manseta. tesatura neteda.

Fason drept. Incheiere cu fermoar. Buzunare incheiate. Stofa subtire, inflexibila. Finisaj din manseta. acest produs este realizat partial din poliester reciclat.

Fason drept. Linia umerilor lasata. Gluga stransa cu snururi. Finisaj din manseta. Buzunar in fata. tricot neted. Emblema cu logo-ul marcii.

Fason drept. Maneca lunga. Buzunar in fata. Gluga stransa cu snururi. Model cu imprimeu.

Procesul de productie a bumbacului organic este mai ecologic, iar produsele realizate din acesta va sunt mai prietenoase. Fason lejer. Gluga stransa cu snururi. Linia umerilor lasata. Finisaj din manseta. Model cu imprimeu. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 79 cm. Lungimea: 49 cm. Latimea la subrat: 63 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Fason drept. Manecile finisate cu manseta. Buzunar in fata. Gluga stransa cu snururi. Model cu imprimeu. Lungimea manecii. 64 cm. Lungimea: 69 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Fason drept. Gluga stransa cu snururi. Finisaj din manseta. Buzunar in fata. Model captusit Model cu aplicatie decorativa. Lungimea manecii. 65 cm. Lungimea: 70 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Model lejer. Decolteu rotund. Maneca lunga. Linia umerilor lasata. Material tricotat, flexibil si flexibil. Modelul cererii Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 81 cm. Lungimea: 70 cm. Latimea la subrat: 76 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Acest model este realizat partial din poliester reciclat. Fason drept. Model captusit Linia umerilor lasata. Maneca lunga. Buzunar in fata. Gluga stransa cu snururi. Finisaj din manseta. Lungimea manecii. 73 cm. Lungimea: 70 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Model lejer. Maneca lunga. Linia umerilor lasata. Gluga stransa cu snururi. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 76 cm. Lungimea: 38 cm. Latimea la subrat: 60 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Decolteu rotund. Maneca in raglan. Finisaj din manseta. Model captusit Lungimea: 73 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 83 cm.

Primeblue este un material reciclat de inalta calitate realizat partial din Parley Ocean Plastic un plastic realizat din deseuri de plastic colectate din insule indepartate, plaje, orase de coasta si litoral pentru a preveni poluarea oceanelor. Fason drept. Manecile finisate cu manseta. Incheiere cu fermoar. Cu dungi laterale. Lungimea manecii. 64 cm. Lungimea: 71 cm. Latimea la subrat: 51 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Acest produs este fabricat din Primegreen, o linie de materiale reciclate de inalta calitate. Fason drept. Gluga stransa cu snururi. Tricot de melanj. Tesatura elastica. Model cu imprimeu. Banda elastica in talie. In talie snururi. Lungimea manecii. 68 cm. Latimea la subrat: 54 cm. Latimea in talie: 38 cm. Latimea in solduri: 54 cm. Inaltimea taliei: 29 cm. -

Modelul este echipat cu sistemul AEROREADY, care absoarbe umezeala. Fason drept. Incheiere cu fermoar. Maneca in raglan. Insertii decorative. Tesatura neteda. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 80 cm. Lungimea: 69 cm. Latimea la subrat: 47 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Acest model este realizat partial din poliester reciclat. Fason lejer. Linia umerilor lasata. Gluga stransa cu snururi. Buzunar in fata. Tesatura elastica. Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 79 cm. Lungimea: 75 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Model captusit Fason lejer. Linia umerilor lasata. Maneca lunga. Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 81 cm. Lungimea: 58 cm. Latimea la subrat: 60 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Fason drept. Gluga stransa cu snururi. Finisaj din manseta. Buzunar in fata. Tricot neted. Emblema cu logo-ul marcii. Lungimea manecii. 71 cm. Lungimea: 72 cm. Latimea la subrat: 54 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Fason lejer. Gluga stransa cu snururi. Finisaj din manseta. Linia umerilor lasata. Model cu imprimeu. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 76 cm. Lungimea: 58 cm. Latimea la subrat: 68 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Fason lejer. Linia umerilor lasata. Maneca lunga. Buzunar in fata. Gluga stransa cu snururi. Model cu imprimeu. Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 73 cm. Lungimea: 74 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Fason drept. Gluga stransa cu snururi. Tesatura elastica. Finisaj din manseta. Lungimea manecii. 68 cm. Lungimea: 69 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Fason drept. Model cu gluga. Material tricot flexibil si subtire. Model cu imprimeu. Finisaj din manseta. Lungimea manecii. 65 cm. Lungimea: 64,5 cm. Latimea la subrat: 50,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Acest produs este fabricat din Primegreen, o linie de materiale reciclate de inalta calitate. Fason lejer. Maneca lunga. Linia umerilor lasata. Gluga stransa cu snururi. Model cu imprimeu. Material tricot flexibil si subtire. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 74 cm. Lungimea: 60 cm. Latimea la subrat: 65 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Fason drept. Linia umerilor lasata. Buzunare oblice. Model cu gluga. Gluga nedetasabila cu snururi. Incheiere cu fermoar. Tricot neted. Material tricotat, flexibil si flexibil. Marginea de jos finisata cu manseta. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 76 cm. Lungimea: 70 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Fason drept. Model cu gluga. Buzunare oblice. Finisaj din manseta. Tricot neted. Emblema cu logo-ul marcii. Lungimea manecii. 60 cm. Lungimea: 63 cm. Latimea la subrat: 47 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Fason drept. Maneca in raglan. Manecile finisate cu manseta. Decolteu rotund. Material tricotat, flexibil si flexibil. Modelul cererii Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 81 cm. Lungimea: 72 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Acest produs este realizat partial din poliester reciclat. Fason lejer. Linia umerilor lasata. Decolteu rotund. Material tricot flexibil si subtire. Model cu strasuri. Latimea la subrat: 53 cm. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 68,5 cm. Lungimea: 47 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate. Fason drept. Maneca in raglan. Buzunare oblice. Model cu gluga. Incheiere cu fermoar. Material tricot, subtire, inflexibil. Tesatura neteda. Detalii decorative. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 77 cm. Lungimea: 50 cm. Latimea la subrat: 48 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Modelul este echipat cu sistemul AEROREADY, care absoarbe umezeala. Fason drept. Model cu gluga. Material tricot flexibil si subtire. Model cu imprimeu. Lungimea manecii. 70 cm. Lungimea: 70 cm. Latimea la subrat: 57 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Acest produs este fabricat din Primegreen, o linie de materiale reciclate de inalta calitate. Gluga stransa cu snururi. Buzunar in fata. Finisaj din manseta. Material: o combinatie de tesaturi si tricot. Lungimea manecii. 70 cm. Lungimea: 75 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Acest produs este fabricat din Primegreen, o linie de materiale reciclate de inalta calitate. Fason drept. Gluga stransa cu snururi. Buzunar in fata. Tricot neted. Finisaj din manseta. Lungimea manecii. 71 cm. Lungimea: 74 cm. Latimea la subrat: 52 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Vezi adidas bluza direct in magazinul preferat.

evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 3 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Adidas bluza la Pret Mic

Verifica disponibilitatea si pretul pentru adidas bluza si alege oferta care ti se potriveste. Incercam sa facem cautarea pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai mereu de unde alege. Retine totusi faptul ca, disponibilitatea pentru adidas bluza trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,624 rezultate disponibile la cautare pentru adidas bluza. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Adidas bluza poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Adidas bluza la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru adidas bluza?

  Atunci cand vrei sa gasesti adidas bluza la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au adidas bluza?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau adidas bluza la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru adidas bluza?

  Poti gasi adidas bluza in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.